PO UZORU NA SLAVNE PAROVE: Vlatka Pokos se ekspresno brzo pomirila s dečkom

Instagram

Kad se o njima prestane pričati naši “celebovi” malo podignu prašinu.

Tako se Vlatka svađa i dok trepneš pomiri. Dramatičan kraj postao je glavna tema svih medija, a sad su izgladili probleme i opet cvatu ruže. Iako je rekao da voditeljicu ne želi upoznati sa svojim sinovima jer se ljubila s talijanskim menadžerom Fabriziom u luksuznoj trgovini u Rimu dok je Dikan sjedio ispred kabine, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena. Rudarski inženjer tvrdi da su ponovno u kontaktu.

Ljubav pobjeđuje sve probleme, rekao je Ivica Biljan (46), bivši maneken rodom iz Like. Tri dana nakon što ju je ostavio, Ivica je Vlatki Pokos (45) oprostio njezinu burnu prošlost.

Iako je rekao da voditeljicu ne želi upoznati sa svojim sinovima jer se ljubila s talijanskim menadžerom Fabriziom u luksuznoj trgovini u Rimu dok je Dikan sjedio ispred kabine, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena. Rudarski inženjer tvrdi da su ponovno u kontaktu.

Vlatka me razumije. Ona je nevjerojatna žena. Naš je problem veza na daljinu, ali prebrodit ćemo mi to. Razgovaramo o sljedećem koraku u našoj vezi “, srcedrapajuće je poručio Biljan.

Prvo je tvrdio da ga smeta što je njegova draga izjavila da prodaje stan u Zagrebu i da se seli njemu u Kanadu, a s njim se oko toga nije konzultirala. Ljutilo ga je i to što ga Vlatka uhodi na društvenim mrežama te šalje poruke ženama koje ga lajkaju, a ostavljala je i neprimjerene komentare. Biljan ju je prozvao i zbog zvanja njegove prijateljice u Splitu koju je optužila da mu se upucava. Sad kaže kako s tim nema problema.

“Ljubomora je znak ljubavi “, zaključio je pomirljivo Biljan, koji je na društvenim mrežama pisao Lidiji Bačić i Jeleni Rozgi.

Voditeljica je nakon prekida obrisala njihove zajedničke fotografije, a bivši maneken tvrdi da je to napravila jer želi da im veza bude privatna. Pokos je o prekidu i trzavicama cijelo vrijeme damski šutjela, ali je na društvenim mrežama objavljivala statuse koje su mnogi povezivali s Biljanovom objavom prekida, pišu 24 sata.

“Prije nego što nekoga osudiš, stani i razmisli o svemu onome što je Bog tebi oprostio”, napisala je Vlatka Pokos.

 


Komentari