ŠTO SE TO DOGODILO PETRI SANADER? Pogledajte kako danas izgleda kći ‘popularnog’ premijera (FOTO)

Facebook

Petra Sanader živi daleko od očiju hrvatske javnosti.

Obje kćeri bivšeg premijera odlučile su graditi karijere preko granica Lijepe naše. Bruna je diplomirana liječnica koja je svojevremeno dobila i nagradu dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu zbog izvrsnog uspjeha, a dobila je stipendiju za specijalizaciju u Münchenu. Njezina starija sestra Petra godinama živi i radi u Americi.

Upisala je Akademiju dramskih umjetnosti još 2005. godine, a nakon diplome odlazi u SAD. Tamo se upisala na institut Lee Strasberg za glumačko usavršavanje za film i televiziju. Petra Sanader se nije uspjela probiti kao glumica u SAD-u, ali to ju nije pokolebalo jer i dalje snima.

petra-camera-test-1024x682

Svestrana i uporna

Petra doista uživa u životu, a tome u prilog idu i brojni hobiji. Naime, ona svira klavir i gitaru, pleše, putuje te kaže kako konstantno uči. Govori njemački, francuski i engleski jezik. Dok čeka ulogu kojom će se proslaviti, bavi  se modelingom i izradom horoskopa . Visoka je 179 centimetara i  teška 54,4 kilograma, stoga ne čudi da je sudjelovala na brojnim modnim revijama. Napravila si je i dvije tetovaže.

#tgif #gotmelike #hai #hahaha #rofl #dontknowwhy #rhymes ? ???????? Oh god. ????????????

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on

U svom bogatom životopisu zemlju u kojoj je rođena spominje u samo jednoj rečenici, a ako ćemo gledati njezine profile n društvenim mrežama život joj je poprilično zabavan.

Čini se kako je ova mlada žena u Americi postala prava buntovnica te kako itekako zna uživati u svojim najboljim godinama.

>>>GDJE SU NESTALE SANADEROVE KĆERI? Evo čime se danas bave Petra i Bruna Sanader!


Komentari