OVO SU FRIZURE političara koje NIKADA nećemo izbrisati iz pamćenja (FOTO)

hsls.hr

Svaka osoba voli dobro izgledati i voditi brigu o svom stilu i izgledu, a prvo što uočimo kod drugih ljudi je dakako i frizura. Tako ni naši političari nisu izuzetak. Voljeli ih ili ne njihova lica svakodnevno su preko televizijskih ekrana prisutna u našim životima. A s njihovim licima prisutne su i frizure.

Neki stilovi koje naši političari nose “na glavi” postali su toliko upečatljivi i prepoznatljivi da su dobili čak i nadimke. Nema osobe koja barem jednom nije izustila ” vidi mama – Kerumica” ili vidi ju “sijeda je kao Kosorica”. Stoga vam donosimo top listu listu  “frizeva” koji su se svima urezali u pamćenje.

Već spomenuta čuvena “Kerumica”

Najupečatljivije lokne Hrvatskog sabora krase tjeme Željka Keruma. Bio je gradonačelnik Splita, a poznat je (izuzev frizure) i po izjavama o pršutu( tzv. pršuting) te lancu trgovina. Plivao je i poduzetničkim vodama, a u saboru mu se pridružila i sestra Nevenka Bečić. Oboje su  poznati po svojim “loknicama”, a cijela javnost se rastužila kada je on svoje odlučio skratiti.

Facebook


Sljedeća se na listi našla Jadranka Kosor

Pjevala je bok uz bok Ivi Sanaderu i na kraju preuzela premijersku stolicu, zapamćena je po torbicama i broševima. Svi znamo kako je završilo, a trenutno je saborska zastupnica. No, to je sada manje bitno, trenutno nam je bitnija njezina višedesetljetna “srebrna kosa”. Nekada je bila mrvicu kraća, nekada dulja šiške su bile zadignute gore, ali boji(točnije izostanaku iste) je uvijek ostala vjerna.

hr.wikipedia.org

Treće mjesto pripalo je Dorici Nikolić

Rođena Zagrepčanka, odrasla u Vlaškoj ulici. U politiku je ušla 1989 godine., a 1995. je bila saborska zatupnica je HSLS-a. Državnom tajnicom u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi imenovana je 2005. godine, a trenutno je Politička tajnica HSLS-a. Osebujnu frizuru nosi dugi niz godina i izdvaja se od ostalih dama u saboru.

hsls.hr

Damama se pridružila i treća, a ona je ni više ni manje nego – Predsjednica

Predsjednica Republike Hrvatske, hrvatska političarka i diplomatkinja, bila je i ministrica vanjskih poslova i europskih integracija od 2005. do početka 2008. godine. Od kada je postala čelnica države poznata je po izrazito populističkoj politici. Tako smo ju vidjeli na kombajnu, kako provodi dan s ribarima, liči stan i slično, a to sve uz postojanu frizuru.

Facebook / KGK

Ona je prva dama OraHa i totalno drugačija od svih političarki i političara

Mirela Holy, rođena je Zagrepčanka i dizajnerica s doktoratom iz humanističkih znanosti. Objavila je nekoliko stručnih radova i dvije knjige(2007.). Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću i Hrvatskog etnološkog društva. Bila je u SDP-u od 1998. do 2012.( izbačena iz stranke zbog e-mail afere). Ističe se kako stilom, tako i tamnom frizurom i jačim make – upom.

Facebook / OraH

Kako dame ne bi bile usamljene pobrinula se gospoda, a među njima se istaknuo Ivan Čehok

Završio je Filozofski fakultet u Zagrebu (profesor filozofije i komparativne književnosti). Doktor znanosti. Član je HSLS-a od 1992.godine. Od 2000. godine do danas zastupnik je u Hrvatskom saboru, te kao zastupnik koristi svoje pravo i stavlja u mirovanje radni odnos na Sveučilištu. Bio je gradonačelnik Varaždina. U moru kratkih frizura odskače kako dugom kosom tako i bradom.

Screenshot / HRT

Kako u cijeloj priči s frizurama ne bi bili zapostavljeni moramo naglasiti i njih, a oni su političari “visokog čela”

Ljubo Jurčić, Josip Leko, Ljubo Ćesić (Rojs), Milijan Brkić, Zdravko Tomac, Mihael Zmajlović,  Damir Kajin, Predrag Matić, Siniša Hajdaš Dončić, Ivan Vrdoljak, Slavko Linić, Furio Radin i slični….

10646761_293802567481837_1728763104105615216_n

>>> KARAMARKO FURAO DUŽU KOSU I BRADU, SANADER TAKOĐER: Provjerite tko je bio punašni štreber, a tko pravi zagrebački fakin! (FOTO)

Komentari

loading...