OVO NIJE ZA ONE SLABOG SRCA! Poznata voditeljica objavila fotografiju kojom je potpuno raspametila obožavatelje

Foto: Screenshot/ Instagram

Poznata radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić prošlu je godinu završila s putovanjem na Maldive sa svojim dečkom. Fotografije s putovanja sada objavljuje, a priznaje da je ponovno zaljubljena.

View this post on Instagram

Ovo može proći s nekim lifestyle citatom. Ali neće. Priča o lijepom Listu. ?? Ima tih ljudi koji duboko vjeruju u ono što stvaraju, ne poznajem ih puno, a ima ih… Volim ih slušati kako pričaju o svojoj strasti i viziji jer je uvjerenje toliko jako da se u tom trenutku osjećam kao dio njihovog svemira. Vjerujem im. Pitala sam ga – zašto mi ne daš da svojim ženama predstavim tvoju viziju, tvoj heartbeat. Kaže mi…Jer to radiš zbog mene. Da. Radim to zbog njega. Najiskrenije. Bit Bellabeata mogu najviše doživjeti kroz njegovu priču, nagon i misiju koju živi. Opet ako ćemo otvoreno, da je ova stvarčica bez veze, nema te ljubavi koja bi me natjerala da govorim o njoj. Volim pametnu tehnologiju. Volim nakit. I volim podijeliti nešto dobro s vama. Oko vrata imam 'čuvar', alarm, motivator da brinemo o zdravlju i idemo prema najboljoj verziji sebe. …čarolija je upravo U njemu, ono što se ne vidi je srce ? Chakre. To je bit. ?? @bellabeat . . . #bellabeat #bellabeatleaf #leafchakra #wellness #mindbodysoul #smartjewelry #health #healthlife #jewelry #goalsetting #healthtracker #beat #takecareofyourself #activitytracker #lifebalance

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

No, njezine obožavatelje je raspametio gotovo prozirni kupaći kostim neobičnog oblika. Voditeljica je svoj dekolte stavila u prvi plan, dok je njezin vrat krasila pametna ogrlica u obliku lista.

 

 


Komentari