OVO IM JE SIGURNO BILO JAKO BOLNO: Barbara Šegetin objavila brutalan status na Facebooku (FOTO)

Instagram

Barbara Šegetin otkrila sve o sebi u samo jednom Facebook statusu.

Iako je Big Brother već debelo iza nas, čini se kako interesa javnosti za pojedine stanare ne nedostaje. Tako je Barbara Šegetin postala prava medijska zvijezda, a priča oko ove fatalne Riječanke ne prestaju. Dok jedni hvale njezin izgled, drugi ju kritiziraju kako izgleda ”plastično” te optužuju kako je ”razaračica brakova”. No, čini se kako je Barbara odlučila stati na kraj svim pričama pa je tako na svome Facebook profilu objavila zanimljiv status.

”Pametnije i svakako korisnije bi bilo voditi brigu o vlastitim životima…”, dio je Barbarinog Facebook statusa.

Capture

Podsjetimo, Barbaru i njezinu sestru Tinu koja je u vezi s pobjednikom Big Brothera, optužuje se za sudjelovanje u lancu prostitucije, a Barbaru se nemalo puta spominjalo u kontekstu veza s oženjenim muškarcima, iako su u posljednje vrijeme sve glasniji oni koji tvrde kako je Barbara nakon izlaska iz BB kuće u vezi s Ervinom.

>>> BARBARA ŠEGETIN POKAZALA DEČKA: Primjećujete li veliku promjenu od izlaska iz kuće?! (FOTO)

Barbara ima 25 godina i rođena je u Rijeci, a trenutno živi u Zagrebu. Bavila se manekenstvom i modelingom. Budući da su joj roditelji akademski obrazovani, priznaje, malo su se razočarali što ona nije nastavila školovanje. Voli izlaziti van i trenutno ne radi ništa, a druži se sa Sorajom. Voli narodnu muziku i cajke i za nju je najbitniji dobar provod uz društvo, glazbu i dobro piće. Ugradila je silikone u grudi (broj 4) i u usta, a kaže da su žene ljubomorne na nju i na njezin izgled.


Komentari