NE PRESTAJU PADATI LAJKOVI: Seve u uskoj haljini pokazala dio tijela koji mnogi skrivaju (FOTO)

Facebook

Iako Severina gotovo na svakom svom koncertu oblači izazovne odjevne kombinacije koje više otkrivaju nego pokrivaju, nekada ipak zna oduševiti i malo decentnijim kombinacijama.

Složit ćete se kako Severina vjerojatno najljepše stari od svih pjevačica joj i kolegica s estrade. Iako nije umjesno spominjati godine kod žena, valja istaknuti kako je Sevka nedavno proslavila, vjerovali ili ne, 44. rođendan. Iako Severina gotovo na svakom svom koncertu na sebe stavlja izazovne odjevne kombinacije koje više otkrivaju nego pokrivaju, nekada ipak zna oduševiti i malo decentnijim kombinacijama.

Upravo je u jednoj takvoj, izazovnoj, a opet elegantnoj i decentnoj kombinaciji pokazala nešto na čemu bi joj mnoge žene mogle pozavidjeti, a riječ je o tanašnom struku. Sevka je odjenula bijelu usku haljinu do ispod koljena i cipele na visoku petu. Uska haljina jasno naglašava struk, njene obline i vretenasto tijelo, što su odmah primijetili i njeni obožavatelji koji su po tko zna koji put pohvalili njezin izgled.

“Predobra”, “Seve mačko”, “Žena za sva vremena”, Simbol žena”, samo su neki od komentara obožavatelja.

>>> SEVERINA U SEKSI IZDANJU: Prošetala u kratkoj haljinici i otkrila ubojito dobre noge (FOTO)


>>> NEĆETE VJEROVATI KOLIKO GA JE PLATILA: Severina od Todorićeve kćeri dobila skup rođendanski dar (FOTO)

>>> SEVERINA SLAVI 44. ROĐENDAN: Ovo su najpikantniji detalji iz njezinog života o kojima se i danas priča (VIDEO)

Komentari

loading...