OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA: Glumica se podvrgnula estetskoj kirurgiji i dovela se do savršenstva (FOTO)

Instagram

Glumica izgleda bolje nego ikad, i uz malu pomoć estetske kirurgije, sada je napokon zadovoljna svojim izgledom.

Najpoznatija blagajnica u Hrvata zasigurno je Biba, odnosno naša proslavljena glumica Ana Begić Tahiri. Ana u posljednjih nekoliko mjeseci svoju vitku liniju stavlja u prvi plan i struk uvijek ističe, a na račun izgleda zaradila je i gomilu komplimenata.

Glumica je za časopis Story otkrila tajnu svoj sjajnog izgleda, a to je da se krajem osmog mjeseca podvrgnula jednom estetskom zahvatnu, odnosno abdominoplastici ili odstranjivanju viška kože na području trbuha, ali i ultrazvučnoj liposukciji.

Glumica smatra kako je zahvat bio njezina jedina opcija te priznaje: “Ne premijeri sam si priuštila usku haljinu jer sam se oporavila i dugo nisam vidjela taj ravan trbuh koji više nije obješen.

O toj sam operaciji razmišljala pet godina, odnosno otkako mi se nakon trudnoće koža opustila”. Iako se dovela u zavidnu formu, to neće promjeniti njezin stil odijevanja, odnosno neće sada početi nositi kratke topiće ili pokazivati pupak, jer takva nije bila niti prije.

Nakon operacija, mirovala je dva i pol tjedna, no rezultatom operacije je i više nego zadovoljna: “Bila je to unutarnja borba i samim time moje je zadovoljstvo veliko, što je ipak najvažnije”.


Komentari