OKUŠALA SE U NOVOM ZANIMANJU: Sonja Kovač postala modna blogerica i pokazala zavidnu liniju u bikiniju (FOTO)

Instagram

Sonja ima nos za biznis, za razliku od plavuša koje je često glumila u hrvatskim serijama.

Hrvatska glumica Sonja Kovač, koju se većina naš sjeća kao tipične plavuše u serijama “Bračne vode” i “Zauvijek susjedi” okušala se u novom zanimanju. Svoju ljubav prema modi pretvorila je u biznis i sada češće putuje, a trenutno boravi u Americi.

Sonja je pokrenula modni blog pod imenom xoxosonja i kanal na YouTubeu gdje redovito komentira stilove i modne odabire, ali i dijeli savjete, objavljuje video uratke s putovanja.

U posljednjoj se objavi Kovač se pohvalila bikinijem Sammydress brenda, koji je prilično jeftin i pristupačan brend, a Sonja ga obožava. To je jasno po objavi na Instagramu gdje je uz fotografiju napisala: “Vjerojatno najdraži bikini ovo ljeto“.

Probably favorite bikini this summer @sammydress_official ????

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Sonja izgleda fantastično za što je dobila komplimente i od fanova. Pošto je novi blogger na YouTube kanalu ju prati tek nešto više od 2.700 pratitelja. Dok ju na Instagramu prati preko 37 tisuća obožavatelja.

Hello Split! ☀️ It’s nice to be here again! | SNAPCHAT ???? – sonjakovac | @fendi sunnies from @endicentar | #Split #summer A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

 

Komentari