OKRŠAJ PREDSTAVNIKA BiH NA EUROSONGU JE IZREŽIRAN? Javio se pjevač kojem je navodno slomljen nos (VIDEO)

Instagram

Ugodno druženje uz večeru završilo okršajem.

Za vrijeme snimanja emisije Hayat Production u restoranu Eko Fis – Vlašić u utorak navečer izbio je fizički obračun između članova bosanskohercegovačke Eurosong ekipe.

Medijski napisi tvrde kako se situacija rasplamsala nakon što je pijani Ajanović iz nepoznatih razloga fizički nasrnuo na repera  Jasmina Fazlića Jalu te mu slomio nos.U ovom obračunu žestok udarac zaradio je i pjevač Šaćir Ameti, koji je pogođen bocom u glavu i samo sreća ga je spasila da ne izgubi oko.

Naime, nakon snimanja navedene emisije, veselo društvo u kojem su bili i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Dalal Midhat-Talakić, Ana Rucner i još nekoliko pjevača slavilo je rođendan Fuada Backovića Deena. Konzumirali su velike količine alkohola, što je vjerovatno i rezultiralo pravom kafanskom tučnjavom, ali i velikom sramotom za predstavnike Bosne i Hercegovine na predstojećem izboru najbolje pjesme Europe u Švedskoj, piše oslobođenje.ba.

Informaciju o incidentu su potvrdili u Travničkoj bolnici gdje su završili povrijeđeni. Pripadnici tamošnje policije došli su na mjesto incidenta i podnijeli prekršajnu prijavu, ali nisu precizirali protiv koga.

Nije mu slomljen nos

Danas se videoporukom oglasio Jala i svima jasno dao do znanja kako njegov nos nije slomljen. Upravo suprotno od svih navoda najavio je koncerte na kojima obožavatelji mogu poslušati pjesmu i vidjeti ekipu koja se navodno obračunala.

Mnogi su se zapitali je li tučnjava “odglumljena” i čak pomislili kako je ovo pokušaj populariziranja pjesme. U svakom slučaju je pozitivno saznanje kako pjevaču nije slomljen nos.

Da ne bi bilo nesuglasica i da ne bih svima pojedinačno odgovarao pogledajte video i sve će Vam biti jasno…

Posted by Jasmin Fazlic on Mittwoch, 13. April 2016

 

 


Komentari