Nove borbe Monike Kravić kontra Mamića: Evo o čemu se radi

Foto: Nina Djurdjevic / CROPIX

Nekadašnja TV voditeljica, 37-godišnja Monika Kravić, nakon što se krajem 2016. godine razvela od Marija Mamića, sina bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama, Zdravka Mamića  s kojim je u osmogodišnjem braku dobila dva sina, 11-godišnjeg Josipa i sedmogodišnjeg Jakova, našla u financijskim problemima i to zbog novca kojeg duguje obitelji Mamić. No kako doznaje 24 sata vodi i još jedan tajni sudski postupak i bori se za skrbništvo nad djecom.

Otkako je u javnost izašla presuda po kojoj Monika mora vratiti Zoranu Mamiću 200.000 eura plus kamate od 2016., iz 24 sata kažu da se Monika ne javlja na pozive, a od bliskih ljudi bivše voditeljice, dodaju, nitko nije voljan davati izjave vezane za presudu.

Prema pisanju 24 sata Monika i Mario na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu trenutačno vode dva spora oko djece, no postupak je tajan. Bivši supružnici su se sporazumno rastali prije dvije godine nakon jednog ročišta. Godinu prije konačnog razvoda 2017. šuškalo se da se Mario uslijed bračnih razmirica iselio iz stana u kojemu su živjeli na Tuškancu.

Bivša voditeljica upoznala je Marija Mamića početkom 2007. godine, kad su oboje imali 24 godine, a nakon nešto više od godine dana odlučili su se vjenčati. Potkraj 2008. godine Monika je na svijet donijela jednog sina, a drugog sina dobili su u prosincu 2012. godine. Otkako je rodila, bivša voditeljica se povukla s malih ekrana i posvetila majčinstvu i obiteljskom životu i ne istupa u javnosti.

Komentari

loading...