NIVES CELZIJUS NA METI IZNUĐIVAČA: Evo što mu je poručila atraktivna pjevačica i oduševila fanove (FOTO)

Facebook

Nives je sa svojim obožavateljima i pratiteljima  podijelila neobičnu situaciju u kojoj se našla.

Atraktivna pjevačica i spisateljica Nives Celzijus vrlo je aktivna na društvenim mrežama, osim Facebooka i Instagrama, aktivirala je i WhatsApp.

Nives je sa svojim obožavateljima i pratiteljima  podijelila neobičnu situaciju u kojoj se našla. Naime, netko je na njezin račun pokušao zaraditi određenu svotu novca, a da stvar bude smješnija poruke joj šalje Cristiano Ronaldo.

Pjevačica je objavila cijelu prepisku s “iznuđivačem” te mu je i poručila što ga ide, a to je oduševilo njezine obožavatelje. Napisala je: “I tako. Danas se neki pametnjaković dosjetio kako bi mogao zaraditi 10.000 eura i poslao mi poruku da otkupim svoje fotografije ili će ih prodati medijima. Da, sigurno će ti netko otkupiti photoshopirane fotografije za te pare. Ajde da si bar pokušao s 1000 kn. Da se razumijemo, ja ti ne bih dala ni kunu, ali možda bih te angažirala da mi photoshopiraš fotografije pošto to još uvijek nitko ne radi, a vidim da je moderno. No pošto si prije svega gramzljiv i vrlo nekulturan ( nije pristojno čitati tuđe poruke a još manje snimati ih ) naša suradnja nije moguća. Poštedjet ću te truda slanja i sama objaviti fotku. P.S., kao da bi itko povjeravao da bi meni pisao Cristiano Ronaldo. Pa nisam ja Badr Hari.”

Instagram
Instagram

Nives je nedavno u nagradnoj igri za sve obožavatelje koji točno odgovore na postavljeno pitanje obećala dati svoj privatni broj mobitela. Očito je i sam Cristiano Ronaldo (iako svi znamo da to nije onaj pravi) dao točan odgovor i sad imam njezin broj i viška slobodnog vremena pa zeza atraktivnu pjevačicu.

Facebook
Facebook

>>> NIVES CELZIJUS PROVOCIRA SERGIA RAMOSA: Ovu poruku mu je poslala seksipilna pjevačica (FOTO)

>>> NIVES CELZIJUS DOBILA VLASTITI DISKO KLUB: Evo što je ona na sve to rekla


Komentari