NIVES CELZIJUS O IZDANJU ZA RODITELJSKI SASTANKA: ‘Znači, ja obožavam hrvatsko novinarstvo’ (FOTO)

Instagram

Jedan roditeljski sastanka, poznata majka, bujni dekolte i imamo temu dana. 

Vatrena Nives Celzijus  s jednom svojom objavom na Instagramu završila je u svim medijima, a pažnja koju je dobila nije joj se svidjela. Ona je naime, pozirala s još jednom mamom u školskoj klupi, dok su njih dvije čekale početak roditeljskog sastanka, a mame su se pohvalile kako su došle prve.

Nives je odjenula majicu bez rukava s malo dubljim dekolteom, i time izazvala pravu raspravu na svim društvenim mrežama. Dok su se jedni šalili s tatama koji su morali paziti što će učiteljica pričati na sastanku, a ne gledati u Nives, drugi su je oštro osudili i rekli kako je neprimjereno odjevena.

Mame u školskoj klupi ☺ #kukulele #roditeljskisastanak #stiglesmoprve #bff

Fotografiju objavljuje Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives im nije ostala dužna, kao i novinarima, koje smatra krivima za sve. Pa je na idućoj fotografiji uz printscreen članka o sebi s jednog portala napisala: “Znači ja obožavam hrvatsko novinarstvo. Zašto bi malo obratili pozornost na ono o čemu pišemo kad možemo jednostavno pisati članak i razmišljat o sočnom burgeru, lazanjama ili tortici…Baš me zanima da li Renata izgleda kao devetogodišnje dijete? Misle da sam ju rodila sa 5? Ili možda ja izgledam 20 godina starija?” Nives i dalje nije krila razočarenje pa se opet nadovezala na “goruću” temu u državi: “Inače, ovo je taj šokantni stajling koji je prenerazio cijelu regiju. Jedino što sam nakon cjelodnevnog jurcanja po gradu i sastancima (bilo je jako vruće) prije roditeljskog, jedva uspjela presvući vlažnu majicu u istu takvu u crnoj boji. Ispričavam se ako sam pritom povrijedila nečije moralne osjećaje. Mislim da roditelji u mojoj školi nisu ni primijetili moju odjevnu kombinaciju posto svi imamo puno važnijih problema i nemamo vremena baviti se banalnostima poput onih tko je što obukao. No ako imate neke dobre ideje za mogući #roditeljskisastanak dress code, svakako mi šaljite prijedloge”.

 


Komentari