NITKO NEMA PREDSJEDNICU KAO MI: Odvažnija haljina savršeno je istaknula novu figuru (FOTO)

Kada se prva žena Hrvatske pojavi, svi gledaju samo u nju.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović zablistala je u utorak u uskoj, čipkastoj haljini koja je lijepo naglašavala njezin “novi” struk na općoj skupštini UN-a u New Yorku.

Još kada znamo činjenicu da se radi o haljini hrvatskih dizajnera, odnosno modnog dvojca Elfs, njezino nam je izdanje draže jer podržava hrvatsko gospodarstvo. Predsjednica u posljednje vrijeme nosi samo haljine, a pritom je jako pažljiva kod odabira kroja, pa bira samo one koje naglašavaju oblik njezinog tijela. Njezina linija sada izgleda odlično, i predsjednica nam je vidno smršavila.

Elfs web shop
Elfs web shop

Haljina se može kupiti za 1.680 kuna na sniženju, a predsjednici odlično stoji, kao da je pravljena po njezinim mjerama. Predsjednica je očito veliki fan Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, jer ovo nije prva haljina s njihovim potpisom koju je odjenula.


Prva žena Hrvatske liniju je pokazala i prošlog vikenda na konferenciji Vojnog odbora NATO-ova saveza u Splitu. Tamo je privlačila pozornost u crvenoj haljini koja je isticala gornji dio njezina tijela.

>>> KAKO JE TO MOGLA NAPRAVITI? Predsjednica iznenadila neobičnom odjevnom kombinacijom (FOTO)

Komentari

loading...