NINA BADRIĆ PREKINULA ŠUTNJU: Osvrt na status Danijele Dvornik (VIDEO)

Nina Badrić

U posljednje se vrijeme na hrvatskoj estradnoj sceni odvijao pravi rat oko spota koji se zalaže za život začetog djeteta.

Nina Badrić je, između ostalih, jedna od glazbenika koji su pružili podršku svakom začetom djetetu. Nakon medijske objave singla “Želim živjeti” u kojem Alan Hržica, sestre Husar, Shorty i Nina Badrić žele ohrabriti mlade žene da nastave sa začetom trudnoćom nastla je parava pomutnja.

Najglasnija među protivnicma te ideje bila je Danijela Dvornik koja se obrušila na spomenute izvođače.

>>>OBRUŠAVANJE NA NEISTOMIŠLJENIKE: Danijela Dvornik izvrijeđala vjernike, ostavila im šokantnu poruku (VIDEO)

Nina jeposjetila Beograda, a novinari nisu propustili priliku da je pitaju o toj gorućoj temi. “To je teška tema i mislim da nije ni vrijeme ni mjesto o njoj govoriti. Ono što želim reći je da nikad u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, uvijek ću dići palac gore za ljubav”, izjavila je Nina.

Kratko se osvrnula i na status supruge pokojnog Dina Dvornika. “Mislim da dovoljno govori to što je Danijela izbrisala svoj status na Facebooku, i već je samim time napravila štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje’, kazala je Nina za PRVU TV te nadodala kako u životu pazi tko joj plješće.

Pjesma je poklon inicijativi “40 dana za život”, a njezini protagonisti kažu kako je to bolna tema te da nikog ne osuđuju nit se vežu za politiku i udruge.

>>HUSAR I HRŽICA O SPOTU ‘ŽELIM ŽIVJETI’: ‘Ona nije protiv pobačaja, već samo za život…’

Ljubavlju protiv hejtera

''Nikad u životu nisam bila netko tko širi govor mržnje, negativnost, uvijek ću dići palac gore za ljubav.'' Hvala EXkluziv PRVA TV, pogledajte! <3 #ninabadric

Posted by Nina Badrić on Dienstag, 9. Februar 2016

 


Komentari