NIKAD EMOTIVNIJA DANIJELA DVORNIK: Ovako je reagirala na zaruke kćeri Elle

Marko Prpic/PIXSELL

Ella Dvornik raznježila je svoju majku.

Kći kralja funk,a Ella Dvornik, nedavno se zaručila za svog 13 godina starijeg dečka Charlesa, a sretnu vijest s javnosti podijelio je upravo Ellin budući muž. Sudbonosno pitanje joj je postavio na romantičnom putovanju u Japan kojega je Ella oduvijek htjela posjetiti.

”Ja sam najsretnija osoba na svijetu, Ella je je rekla ‘da’. Bit ćemo zajedno uvijek i zauvijek”, poručio je zaljubljeni Charles. Na kćerine zaruke reagirala je i njezina majka Danijela koja je u javnosti nedavno podigla prašinu kritikom izvođača pjesme ”Želim živjeti”.

Facebook
Facebook

Naime, na svom blogu opisala je svoju prvu reakciju na Elline zaruke, a svojim postom dirnula je mnoge.

‘zapravo sam bila totalno u šoku s istim onim pitanjima koje je moja mama postavljala

” jao, pa kud baš sad, kad kuću na moru moram adaptirati!” , “samo da vjenčanje ne bude ove godine”, “možda bi bilo bolje iduće godine” ,”kud baš sad?” i” kako ću to ja, sama?” ”, napisala je na svome blogu i prisjetila se svog supruga Dine.

”Mislila sam i na to kako nema Dina sada kada je najviše potreban. Zaključila sam da ni ja nisam spremna. Da li smo mi , majke uopće spremne ikada, na ovakve stvari? Realno, očekivala sam da bi se to moglo dogoditi tako da ne mogu reći da me to totalno iznenadilo, ali kad to postane stvarnost, shvatiš da zapravo nikad nisi spreman za ovakve situacije. Ella je u mojoj glavi, dijete. Naše dijete. Iako je već u 26 godini, i debelo je oborila rekord po starosti za udaju u našoj familiji, meni je ona još uvijek dijete, naša “krafnica”. I to dijete je sada žena.

Cijeli komentar Danijele Dvornik, možete pročitati OVDJE.


Komentari