NEPREPOZNATLJIVI NEVEN CIGANOVIĆ: Mnogi se pitaju je li prešao granicu? (FOTO)

Instagram

Popularni stilist i društveni kroničar podvrgao se brojnim plastičnim operacijama.

Neven Ciganović svoje operacije od javnosti  nije skrivao, čak bi se njima znao i pohvaliti. Ovaj 45-godišnjak do svoje 32. godine je legao pod nož desetak puta. Priznao je da je dva puta uljepšavao nos, postupno je silikonom povećao usnice te dva puta pojačao jagodične kosti i bradu. Nekoć je radio kao model u Italiji.

U Milanu se i podvrgao prvoj plastičnoj operaciji i nije stao dok svoj izgled nije doveo do savršenstva. “Sada sam zadovoljan svojim izgledom. Imao sam viziju kako bih jednog dana htio izgledati i to sam postigaostigao. Nikada nisam krio šta sam sve promenio na svom tijelu.”, svojevremeno je izjavljivao.

  Before(1992) and after(2012)!   A photo posted by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

Da su promjene više nego očite vide se na ovim fotografijama. Također je vidljivo da se Nevenova ljubav prema estetskoj kirurgiji ponovono rasplamsala.

  Slavimo u cas generali !   A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Uz plastične operacija isklesao je svoje tijelo i nadodao još tetovaža pa ovako izgleda danas. Vide se samo natruhe starog Nevena.

Najdramatičnija promjena su jagodične kosti tj. takozvani upadnuti obrazi koji su sada njegov zaštitini znak.


Nadamo se da je ovaj simpatični muškarac napokon zadovoljan sobom, estetska kirurgija stvar je osobnog izbor, ali uvijek u svemu pa tako i u ovome mora postojati neka granica.


Komentari