Napokon! Omiljeni film postaje TV serija na sreću mnogih obožavatelja

Screenshot / Instagram

Budući da živimo u “reboot“ vremenu kad gotovo svaki klasik u posljednjih 30 godina dobiva svoju novu verziju, vijest o remakeu jedne od najpopularnijih romantičnih komedija s početka tisućljeća posebno je oduševila obožavatelje, piše Fashion.hr.

Matthey McConaughey je tada tek bio na začetku karijere i svojim izgledom i karakterom se nametnuo kao miljenik publike. Njegova kolegica Kate Hudson tek je se upustila u glumačke vode, ali brzo je postala poznata, ponajviše zahvaljujući svojim roditeljima. S njihovom glumačkom suradnjom na velike ekrane stigla je romantična komedija kojoj ne odolijevaju generacije. Ona je kolumnistica, a on marketinški stručnjak, a zajednička im je samo jedna stvar – ne vjeruju u monogamiju.

Kako izgubiti frajera u 10 dana? Uz malo ega, zapletene situacije te nepobitne kemije, Kate i Matthew odnosno Andie Anderson i Ben Berry naučili su to na teži način. Hit romantična komedija postala je kultnom u svijetu muško-ženskih odnosa stoga ne čudi kako je službeno najavljena i ekranizacija popularnog filma kroz mini seriju.

Naime, prva službena potvrda stigla je od Garyja Branuma, glavnog scenarista koji je svoju karijeru izgradio radeći na serijama poput The Mindy Project, Billy on the Street i Awkward. Snimat će se kao mini serija na platformi prvenstveno namijenjenoj za stream filmova i serija putem pametnih uređaja. Tko će preuzeti ulogu jednog od omiljenih filmskih parova još uvijek je nepoznato, no radnja serije sigurno će se fokusirati na onu originalnu.


Komentari