ANDREA ANDRASSY ODGOVORILA NA SVE PROZIVKE: Njezina poruka pokupila tisuće lajkova (FOTO)

Facebook/Andrea Andrassy

Nakon Elle i Danijele Dvornik, ponovo se javila Andrea Andrassy.

Komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy na svom Facebook profilu prije nekoliko dana zgrožena je komentirala postupak mame Petre koja je vratila poklon. Andrea je sada, nakon što joj je kaže ”Facebook zatrpan porukama Fejs mama i poklona”, odlučila objasniti zašto je u svojoj kolumni pisala o ovom slučaju.

 Borna Filic/PIXSELL/Facebook
Borna Filic/PIXSELL/Facebook

”Neki me pitaju zašto sam slučaj komentirala u kolumni. Zato što sam u ponedjeljak uz jutarnju kavu na jednom portalu uhvatila priču o vraćenom poklonu (otkud sam i preuzela cijelu priču), i odmah me vratilo u osnovnu školu. U vrijeme kad su neki klinci imali za mjesečne izlete u Graz da se obuku, a neki ne. Sjećam se grupica već tada. Grupiralo se i kasnije – tko je imao za Marte, tko nije. Pa tko je imao za super mobitel, a tko ga uopće nije imao. Grupiralo se, rugalo se, došaptavalo. Danas ima još puno više stvari na kojima se može grupirati, a rezultat je uvijek isti – ili si u cool grupi ili nisi..”, dio je komičarkine poruke koja je pobrala gotovo 10 tisuća lajkova.

I evo, opet je pun Fejs mama i poklona. Neki me pitaju zašto sam slučaj komentirala u kolumni. Zato što sam u…

Posted by Andrea Andrassy on 5. ožujka 2016

Naime, o slučaju sedmogodišnjakinje koja je za rođendan kolegici iz razreda poklonila bon u H&M-u od 200 kuna i leksikon, ne prestaje se pričati ni raspravljati iako je majka koja je bon i leksikon vratila, najavila tužbe i obračun na sudu.

>>> BURA SE NE STIŠAVA: Danijela Dvornik obrušila se na majku, ali i Andreu Andrassy (FOTO)

>>> JAVILA SE MAMA KOJA JE VRATILA BON IZ H&M-a: ‘Uništili ste život meni i kćeri, sve je preuveličano!’


Komentari