NAJBOLJA GLAZBENA TERAPIJA: Neda Ukraden ekskluzivno promovirala novi album na CMC Festivalu

Foto: Katarina Bukovac

“Devetnaest pjesama, četrnaest video spotova od popa, preko zabavnih hitova, do modernog zvuka i trubača, uglavnom svatko će pronaći nešto za sebe.”

Postoji li ljepše mjesto za promociju najbolje glazbene terapije, od mora, broda, te šuma valova i ‘krika’ galebova. Jedinstvena Neda Ukraden napravila je upravo to, predstavivši u Vodicama svoj najnoviji studijski album pod nazivom “Terapija” u izdanju diskografske kuće Hit Records, čime se potvrdila i nastavila dugogodišnja uspješna suradnja.

U brojnom društvu obitelji, prijatelja, glazbenih suradnika i kolega, Neda je u ugodnom druženju na festivalskom brodu CMC-a u maniri velike glazbene dive, a kako samo ona to zna, predstavila bogato glazbeno izdanje od 19 pjesama.

Podršku Nedi, među ostalima pružili su autor Branimir Mihaljević, kolega Željko Bebek, te brojni mediji, kao i obožavatelji. Svi prisutni imali su prigodu među prvima uživati u pjesmama sa novog albuma “Terapija” koji će se u prodaji naći od 16.06.2016..

Sama Neda ovom prilikom istaknula je iznimno zadovoljstvo novim albumom, koji je plod njezinog proteklog četverogodišnjeg rada, “Devetnaest pjesama, četrnaest video spotova od popa, preko zabavnih hitova, do modernog zvuka i trubača, uglavnom svatko će pronaći nešto za sebe.”

“Glazba je najbolja terapija, koju od srca preporučam svima u svakome trenutku, gdje god bili, što god radili”, poručila je Neda zahvalivši se svim svojim suradnicima, obitelji, prijateljima, obožavateljima, kao i svojoj diskografskoj kući Hit Records.

Novi album “Terapija” donosi vam najveće hitove među kojima su “Viljamovka”, “Noći u Brazilu”, “Dobro došli šampioni“, “Od ponoći”, “Leggiero”, “Žuto”, kao i predivna pjesma “Ako smo vrijedni te ljubavi”, koju je otpjevala s prerano preminulom glazbenom legendom Kemalom Montenom.

Uz navedene skladbe, svoje mjesto na ovom studijskom izdanju, pronašle su i potpuno nove pjesme poput “Kunem ti se nisam htjela”, “Ljubavnik”, “Spartanac”, “Kaldrma”, te zanimljiv duet naziva “Maribor”.

Sam album dobio je naziv po istoimenom singlu “Terapija” sa kojim će Neda sutra nastupiti na festivalskoj pozornici u Vodicama.

Dobitnica brojnih festivalskih nagrada, ali i priznanja za jedne od najprodavanijih albuma u regiji, Neda Ukraden, novo je izdanje predstavila uoči velikog jubileja koji nas očekuje sljedeće godine, kada će proslaviti pedeset, iznimno uspješnih glazbenih godina na estradnom nebu.

Novi album “Terapija” u prodaji potražite od četvrtka 16.06.2016. u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka.


Komentari