Mladen Grdović ponovno uhićen jer je pijan i bos izvrijeđao Brankicu na kućnom pragu

Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL

Mladen Grdović uhićen je subotu te priveden u nedjelju na prekršajni sud nakon što ga je sad već bivša supruga Brankica prijavila da ju je vrijeđao ispred stana. Dojava je bila 29.10 u 18.35 sati i nakon čega se udaljio, piše Večernji.

Kako piše Zadarski.hr  glazbenik je navodno u vidno alkoholiziranom stanju i bos došao na adresu bivše supruge koju nije štedio riječima. Policija ga je ubrzo uhitila, a nakon otriježnjenja, tri dana kasnije, policija je Grdovića privela na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zabrane približavanja bivšoj supruzi.

Mladena Grdovića više smo puta pokušali kontaktirati za objašnjenje, ali nije bilo uspjeha.

Podsjećamo ovaj par službeno se razveo u kolovozu nakon 22 godine braka.

Ovo nije prvi put da pjevač maltretira svoju bivšu suprugu. Naime, još u svibnju, Grdoviću je određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. Pjevač je tada prema navodima nasilno pokušao ući i “leći u Brankicinu postelju“.


Tužba bivše supruge, kao i razvod teško su mu pali, iako ne žive zajedno već tri godine. Brankica i Mladen već desetljećima imaju faze mirenja i razilaženja, a ovoga puta prijetnje i uznemiravanja od strane pjevača, očito su bile kap koja je prelila čašu.

Komentari

loading...