MEHUNKA RASPALILA PO HRT-u i VLADI: ‘Ovaj event je vrhunac prostituiranja…’ (FOTO)

Facebook

Poduzetnica Snježana Mehun žestoko se obrušila na HRT kojeg ionako financiraju građani i njihovu humanitarnu okarakterizirala vrlo oštrim riječima.

Na glavnom zagrebačkom trgu, 15. svibnja, održan je koncert Svi za Vukovar – donatorski koncert za obnovu vukovarskog Vodotornja, na kojemu je prema sada dostupnim informacijama prikupljeno oko milijun i pol kuna. Koncert je održan u sklopu obilježavanja 90. godišnjice Hrvatskog radija i 60. godišnjice Hrvatske televizije.

Na koncertu su nastupili Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije, Vatra, Toni Cetinski, Ivan Zak, Colonia, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Najbolji hrvatski tamburaši, kvartet Gubec, Gabi Novak, Radojka Šverko, Tereza Kesovija, Jacques, Massimo, Vanna, klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice, Ivan Mikulić, ovogodišnja pobjednica hrvatskog The Voicea Ruža Janjiš, zbor Concordia Discors i Jole.

Žestoka reakcija poduzetnice

No, ovaj humanitarni događaj neki su okarakterizirali nepotrebnim, to jest, još jednim načinom da se iz građana izvuče novac za nešto što bi država trebala financirati. Poduzetnica Snježana Mehun žestoko se obrušila na HRT kojeg ionako financiraju građani i njihovu humanitarnu akciju opisala na sljedeći način.

Prostituiranje humanitarnih akcija i uvaljivanja u svaki event da mu se digne “rang” je eventom HRT dosegnuo Vrhunac! Po Bogu zašto bi oglodani do kost građani pod izlikom domoljublja plaćali obnovu vodotornja u Vukovaru kada je to obveza države. Države koja porezima, kojekavim kaznama i sl. siše iste te građane, stručnjake koje sjede na naš račun sa zadatkom da izvuku pare za ovakve objekte iz EU fondova neću ni spominjati! Pjevači koji očekuju da slučajnih 100 ljudi ispred bine, a toliko ih je u svakom trenutku na Trgu ukoliko nije zastoj iz smjera Dubrave, pa ih je 212 reve s njima njihova 2 hita stara 20 g. poseban su hit”, napisala je poduzetnica Snježana Mehun na svojemu Facebook profilu.


Također, naišla je odobravanje svojih obožavatelja i prijatelja, koji su se složili s njenom konstatacijom i time da bi isključivo država trebala financirati obnovu tornja.

>>> SNJEŽANA MEHUN NA ODMORU U KENIJI: Objavila fotografiju s plaže i otkrila malo previše (FOTO)

Komentari

loading...