MATEO KOVAČIĆ DJEVOJCI PRIPREMIO IZNENAĐENJE: Neće vjerovati tko joj je pjevao na rođendanu! (FOTO)

Mateo Kovačić ima sve – dres Real Madrida te prekrasnu djevojku za kojom je poludio cijeli svijet.

Mladi (sada već bivši Dinamovac) Mateo Kovačić svoju djevojku Izabel Andrijanić iznenadio je originalnim poklonom povodom njezinog rođendana. Naime, prema riječima naših čitatelja zaljubljeni nogometaš i njegova djevojka proslavili su rođendan u Hotelu Antunović u Španskom, a gost iznenađenja bio je Boban Rajović koji je zabavljao sve uzvanike.

Srpski pjevač na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s mladim nogometašem te ovu priliku iskoristio da Mateovoj ljubavi zaželi sve najbolje povodom njezina rođendana.

KOVAČIĆ RAJOVIĆ

Mateo i Izabela upoznali su se prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Mateo ministrirao, a Izabela pjevala u crkvenom zboru.  Svoju zaljubljenost Mateo ne taji te nerijetko objavljuje fotografije sa zajedničkih putovanja ispod kojih javno iskazuje ljubav lijepoj Izabeli. Ona je pak iz ljubavi prema njemu zagrebačku adresu zamijenila milanskom dok je on igrao za nogometni klub Inter. Svaki slobodni trenutak trude se provesti skupa, a tomu svjedoče brojne fotografije s Instagrama.

>>> ZAGREPČANKA ODGOVARA NABRIJANIM ŠPANJOLKAMA: ‘NIJE MATEO SEKSIST, vi ste ispale školski primjer istog!’


Komentari