MAJČINSTVO I SEKSIPIL IDU SKUPA: Poznate mame izgledaju vrhunski (FOTO)

Facebook

Prekrasne majke jednostavno zrače ljepotom i seksipilom.

One su slavne, uspješne, lijepe, ali prije svega majke. Zahtjevna uloga koja traje cijeli život nerijetko ostavlja jako malo vremena ženama da se posvete sebi. No Antonija, Lana i Marijana zaista su dokazale kako majčinstvo i karijera idu ruku pod ruku i uz to možete izgledati sjajno i zračiti pozitivnom energijom.

Antonija Stupar Jurkin

Usudimo se reći jedno od najljepših lica s televizijskih ekrana. Uz to što vodi emisiju ona je majka Paole i Ivana, a pronašla je i vrijeme za zdrav život. Na društvenim se emrežama pohvalila slikom iz teretane, dakako bez šminke i oduševila.

I feel good! ???????? @bojan.medakovic #vitaunderground #gym #gymtime #fitnessaddict #workhard #fun #funtime

Fotografiju objavljuje Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)

“Ti si nešto najljepše što sam u životu vidjela.Ljepša si mnogo bez šminke prosto si savršena”, samo je jedan u nizu komplimenata. Zanimljivo je kako su ona i suprug zajedno preko 17 godina. Možda je to jedan od razloga njezinog blistavog tena i prekrasnog osmijeha?

#shadow #funtime #fun #rovinj #family Fotografiju objavljuje Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)

Lana Klingor Mihić

Lana je pjevačku karijeru zamijenila marketinškim poslom. Uz to ima i ovo troje prekrasnih mališana, a mora se priznati kako izgleda fenomenalno. Nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotke  svojih kulinarskih umijećia, a objavi i koju simpatičnu obiteljsku fotku.

12540728_566802670145599_8852308632796238513_n

Nedavnom fotkom zapalila je i medije i obožavatelje.

“Žena, majka, kraljica. Ovo je za sve sexy mame i one koje se tako osjećaju”, samo je jedan od komentara koji je dobila.

Marijana Batinić

Simpatična voditeljica i jedno od najomiljenijih lica također se može pohvaliti ulogom majke. Uz komplimente za izgled nerijetko dobije i pohvale za stil.

Pogled ispod obrva… ???? #marijanabatinic #nisamjauteglirasla

Fotografiju objavljuje Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Dobar stil očito prenosi i na svoju mezimicu Enu.

Idilična obiteljska fotka na Instagramu je skupila preko osam tisuća reakcija.

I ona se pohvalila fotkicom bez trunke šminke.

Morski look… ???? ⛱⚓️???? #jasammarijana #dalmacijamorejaiti #nikonyellowstore #nisamjauteglirasla Fotografiju objavljuje Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Majčinstvo je zasigurno zahtjevna i vrlo ozbiljna ulog au životu svake žene, no ujedno i velika sreće te ljubav.


Komentari