MAJA ŠUPUT U PRISNOM ZAGRLJAJU: Je li joj on samo asistent ili nešto više od toga? (FOTO)

Instagram

Kraljica svadbi žari i pali gdje god da stigne, a njezinim nastupima nema kraja dok ne svane, nije ni čudo kada ima takvog asistenta.

Pjevačica Maja Šuput rijetko kada je više od tri dana za redom u istom gradu. Tako je bilo i ovog puta jer je prije vjenčanja u Konjičkom klubu Trajbar u Zaprešiću, bila par dana u Beogradu, Slatini, Makarskoj, Dubaiu…

Maja je ovaj vikend pjevala na jednoj svadbi i time povodom pohvalila se bajkovitom haljinom roze boje i cvijetnog printa koja se uklapala u dekoraciju svadbene sale, a tim povodom Šuput je izgledala poput pepeljuge (naravno u onom izdanju do ponoći), samo se nadamo da nije nigdje izgubila zlatnu cipelicu.

Instagram
Instagram

No, jedna druga fotografija je privukla više pažnje, a to je ona gdje pozira sa svojim asistentom Markom Matićem. Moramo priznati da su njih dvoje vrlo bliski i vjerojatno jako dobri prijetelji jer rijetko tko se ovako mazi i grli sa šefom ondosno šeficom. Maja često objavljuje video uratke s njihovih zajedničkih putovanja do svadbenih sala gdje nastupa, a mediji su već špekulirali kako su njih dvoje možda i nešto više od poslovnih partnera, po nama bi oni bili baš jedan lijepi par.

Instagram
Instagram

Kako je s Majom dobra zabava uvijek zagarantirana, i uprvo zbog toga ju mladenci angažiraju za vjenčanja, ona je posljednom fotografijom sa zaprešičke svadbe to i dokazala jer se fotkala već kad je svanulo i dala do znanja da je došla prva i otišla zadnja.

Instagram
Instagram

>>> MAJA ŠUPUT RAZVESELILA FANOVE: Koliko bi se zvijezda usudilo objaviti ovakav video? (VIDEO)


Komentari