LUKA, GRAŠO I TONČI: Oni su šampioni glazbenih voda, a nas zanima kako im ‘LEŽI MODA’ (FOTO)

I ovog tjedna naš ORMAR TEAM bez dlake na jeziku komentira odjevne kombinacije.

Kako smo ih pitali za cure, red je došao na dečke. Ovaj trojac dugo je u glazbenoj industriji i mnogi vole pjevušiti njihove glazbene hitove, no ovog puta to je manje bitno. Naš modni tim komentira isključivo modne odabire Luke Nižetića, Petra Graše i Tonćija Huljića.

>>>SEVKA, JECA ILI LANA? Ovo su komentari outfita popularnih pjevačica kakve još niste čitali (FOTO)

Nije proljeće, ali u njemu je nemir: Luka Nižetić objavio je provokativnu  fotku na svom Facebook profilu…


Komentator O.T. no.1: Luka ima dobro definirano tijelo. Traperice su solidne, a ove puse po njemu sranje. Popularni pjevač očito voli izazivati reakcije..

Komentator O.T. no.2: Oh Luka, kako komentirati styling na ovu sliku kad od istog ima samo traperice, koje su gle čuda ne loše. Tamni traper na dobrom muškom tijelu uvijek dobro prođe, doduše ovaj nije na njemu. I zaista ne razumijem te silne puse po njemu, ne poznajem niti jednu curu koja ljubi svog dečka po tijelu dok je on na zahodu. Odvratno!

Petar Grašo niže hitove i svojim hrapavim glasom osvaja publiku, no kako se odjenuo?

Komentator O.T. no.1: Grašo izgleda odmjereno i elegantno. Pokušao je isfurati sportsku eleganciju. U gornjem dijelu to mu je uspjelo, iako bi bilo bolje da je otkopčao gumbić. No, tenisice bodu u oči, izgledaju nezgrapno i nalikuju na brod. Ne prate gornji dio priče. Frizura i sunčane mu dobro stoje.

Komentator O.T. no.2: Petar Grašo ili ostat ću uvik isti. Taj dana ostario nije. Stil mu je uvijek bio besprijekoran. Njime krije godine, tako je i na ovoj fotki. Da fotograf nije slikao stopala ovo bi bio pun pogodak, nikako ne razumijem spajanje elegancije i sporta, tako ni ovih tenisica za trčanje i hlača. Sve u svemu Danijela je dobro odabrala. 

Inače je on čest član žirija i komentira druge, e pravo je vrijeme da netko njega prokomentira..

Komentator O.T. no.1: Bože, Bože i Bože. Tonči izgleda nabacano kao njegove pjesme. Košulja neodoljivo podsjeća na ogrnuće stoljnjakom. Hlače su donekle prihvatljive. Frizura kao Hugo koji je upao u Mordaninu spilju i na sve to ljetno dolje, neke “šta je to čizme?”Sve u svemu užas..

Komentator O.T. no.2: Tonči “majkomojamila” Huljić. Čini mi se da on baš opako želi biti poseban. Uspjelo mu je. Koji muškarac bi još obukao na sebe žensku košulju, čini mi se da ju je jednom i Rozga nosila. Bijele hlače nisu loše, ali naučili smo ih vidjeti na doktorima ili pekarima, Tonči to očito nije, iako je “majstor svog zanata”. Cipele koje nikako ne odgovaraju ovom godišnjem dobu, a ne idu uz prozračnu košulju. Oko vrata đerdani ili krunica, fura se na Janjevca iz Dubrave. Moram li išta napisati o frizuri?

Komentari

loading...