LJUBAVNIM STATUSOM ŠOKIRALA SVE: Ella Dvornik potrošila svu zaradu kako bi ovim iznenadila zaručnika za rođendan (FOTO)

Ella Dvornik/Facebook

Ella Dvornik sjajnim ljubavnim statusom pokazala svoju ljubav prema zaručniku, ali i otkrila planove za njegov rođendan.

Kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, Ella u sretnoj je ljubavnoj vezi s trinaest godina starijim Britancem Charlesom Pearceom, koji je inače uspješni marketinški stručnjak.

Svoju ljubav Ella je ovim putem pokazala svim prijateljima, ali i pratiteljima na Facebooku tako što je objavila “srcedrapajući” status o iznenađenju za Charlesov skori rođendan. Naravno, nije u potpunosti otkrila o kojem poklonu se radi, ali je jasno dala do znanja da je upravo Charles “čovjek svog života”.

U nastavku vam donosimo Ellin status u cijelosti:

“Samo želim ovo reći. Ja jako volim Charlesa, znam da je nekima tu naša razlika u godinama problem ,ali meni nije. Ja ga zaista volim. Volim ga kad me zagrli ujutro, kad me podržava tokom dana, i kad me zagrli navečer u krevetu. Koliko on ima godina, nije mi bitno. Razlika nije toliko velika. Razliku u godinama ja djelim na iskustvo. Čovjeku svog života,kojeg volim, za kojeg živim, kojem se smijem i kojeg poštujem , sam pripremila najbolji poklom za njegov rođendan. Kad to kažem, mislim da sam svu zaradu skoro zadnjih 6 mjeseci potrošlila na to, a zarađujem podosta. I znam da nije u novcima, vjerujte mi da nisam kupila nikakvu materijalnu pizdariju, nisam takva osoba, boli me briga za satove i skupe stvari, kupila sam mu nešto što nikada neće zaboraviti, bila ja tu uz njega ili ne…. I za dva dana je, jako sam uzbuđena i bojim se,,,baš poput vas se bojim da će bit razočaran ,da ce očekivati nešto drugo. I samo želim reći da i ako mu se ne bude sviđalo, da je to okej, dala sam sve od sebe i bit će mi lekcija, ali evo da svijet zna prije nego što vidi….nije mi palo s marsa…naradila sam se jako puno i jedva čekam da sazna, i na kraju… Charles, hvala ti. Hvala ti što si normalna prizemljena osoba koja ne želi ništa, ali nažalost ja sam tip koji daje sve ili ne daje ništa. Ovaj poklon koji ćeš dobit je samo mali dio onoga sto imam, da ti mogu dati svoj život, da ga želiš sada, dala bi ti ga ove sekunde. Volim te uvijek, i zauvijek.”

Ella Dvornik/Facebook
Ella Dvornik/Facebook

Ovaj Ellin status u  samo 12 sati skupio je preko 15 tisuća lajkova.

Kako je i sama Ella napomenula, radi dosta pa samim time dosta i zarađuje, npr. samo od svog YouTube kanala mjesečno u džep stavi čak 123 dolara, što je otprilike 825 kuna, pa lakom računicom za 6 mjeseci je to 4950 kuna, a di je još dodatna Ellina zarada u koju nemamo uvid. Bravo Ella, ljubav uvijek pobjeđuje.

Screenshot SocialBlade
Screenshot SocialBlade

>>> ELLA DVORNIK ODUŠEVILA SVE NA FEJSU: Statusom o majkama sakupila više od 7000 lajkova

>>> ELLA DVORNIK OBJAVILA STATUS, TRLJALI SMO OČI DVA PUTA: Ovako nešto od nje nitko nije očekivao (FOTO)


Komentari