JE LI NA MAMU ILI NA TATU? Sin Ane Rucner već osvaja srca (FOTO)

Facebook

Par je rastavljen, no u prijateljskim odnosima.

Ana Rucner i Vlado Kalember bili su par koji je privlačio fokus medija. Unatoč diskretnosti i pomalo zatvorenom pristupu kada je u pitanju obiteljski život, interes javnosti nikada nije jenjavao. Kalember i Rucner rastali su se, no ostali u vrlo prijateljskom odnosu, što je posebno pohvalno zbog zajedničkog sina, Dariana, a ovaj par se trudi zajedno provoditi i blagdane, baš kako su to radili i prije rastave. Baš zbog malenog Dariana, naime, oboje smatraju kako je to vrlo važno za dijete.

Ana Rucner na Facebooku se i pohvalila svojim sinom, s kojim je provela ugodnu glazbenu večer u Lisinskom, kako je napisala. A na prvi pogled, Darian poprilično liči ocu, glazbeniku koji je oduvijek veliki ljubimac ženskog dijela populacije.

To su primjetili i Anini obožavatelji pa je tako Ćamila napisala da je sinčić tatin sin, u potpunosti. Momir se složio s njom, komentirajući da je Darian “budući Vlado”.

Mali Vlado I lijepa mama.”, napisala je Nada. Neosporno, mali Darian u potpunosti liči na svoga oca, a hoće li krenuti njegovim stopama tek ćemo imati prilike vidjeti. U svakom slučaju, sin ovako darovitih glazbenika zasigurno je naslijedio i nešto njihovog talenta. Baš kao i ljepotu.

 


Komentari