KADA LEONARDO DICAPRIO ZOVE NA PARTY: Nikolina Pišek zabavljala se u društvu svjetskih faca (FOTO)

Instagram

Poznata voditeljica zabavljala se na party-u slavnog glumca i o tome obavijestila sve na Instagramu.

St. Tropez je ovaj ponedjeljak bio centar okupljanja svjetski slavnih celebritiya, a sve to u organizaciji oskarovca Leonarda DiCapria koji je uz pomoć svoje fondacije koja prikuplja sredstva za zaštitu okoliša i prava životinja organizirao dobrotvornu večeru.

Među nekim od slavnih gostiju našla se i naša voditeljica Nikolina Ristović (Pišek) koja se na Instgramu prvo pohvalila pozivnicom na spomenuti humanitary party, a zatim i odjevnom kombinacijom.

45.000.000 for a good cause in total… Kada bi barem svi razmišljali tako.

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Kada bi barem svi tako razmišljali“, napisala je Nikolina, a pored fotografije je istaknula iznos koju je prikupila Leova fondacija. Fotografiju je objavila na društvenoj mreži za svojih 20 tisuća pratitelja. Za večeru o kojoj svi pričaju Nikolina je odabrala crnu haljinu koja je otkrivala trbuh, i tako pokazala je svoju vitku liniju i svojoj pojavom privukla poglede. Sve je uskladila sa crnim štiklama i torbicom, a haljina je imala zlatne detalje.

About last night… @leonardodicapriofoundation Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Ona i njen suprug Vidoje Ristović družili su se s najvećim glumačkim i glazbenim zvijezdama, a na spomenutom događaju prisustvovala je pjevačica Mariah Carey, manekenka Naomi Campbell, Doutzen Kroes te između ostalih, i slavni holivudski glumci, Jonah Hill, Tobey Maguire i Edward Norton.


Komentari