Lea Mijatović: ‘Kažu da je u braku u sve slađe. Iskreno vjerujem da sam našla svoju osobu’

Foto: Instagram

Lea Mijatović je već dvije godine u solo glazbenim vodama. Prošle godine je izdala pjesmu “Pogled kao plamen” s NoA-om, a ima i još događaja u životu s kojima se može pohvaliti.

“Autori pjesme NoA i Janko Ceic zvali su me i rekli da imaju super stvar te jesam li raspoložena za Zagrebački festival. Ja sam imala neke druge planove jer sam početkom ljeta snimila pjesmu ‘Sanjam te’. Mislili smo izdati jesenski singl, međutim, kako je pjesma  ‘Pogled kao plamen’ prošla na natječaju za festival, ja sam se malo strpjela i snimila Božićnu pjesmu. Drago mi je da je žiri festivala prepoznao kvalitetu ove pjesme jer je moja reakcija kada su mi poslali pjesmu bila: ‘Daj mi da pjevam, možemo na kraj svijeta”, rekla je za Story.hr raspoložena Lea.

Mlada glazbenica je sretna u braku sa svojim suprugom Andrejem Šepčićem, inžinjerom elektrotehnike. Uskoro će s njim proslaviti godinu dana od kada su uploviliu bračne vode.

“Kažu da je u braku u sve slađe. Iskreno vjerujem da sam našla svoju osobu između milijarde ljudi. Taj smo korak više doživjeli kao jedan dobar tulum za nas i naše društvo. Nakon toga smo nastavili živjeti kako smo živjeli i prije. Jedino što se promijenilo je da smo preselili u novi stan. Sve ostalo se razvija prirodno”, povjerila se glazbenica.

Glazba je neodvojivi dio nje, a želi izgraditi i obitelj s osobom koju voli. Na nkee stvari ne mogu utjecati, ali sve će dočekati raširenih ruku.


Komentari