LANINO LUDO LJETO: Zgodna pjevačica se ošišala poput Britney Spears u vlogu iz Španjolske (VIDEO)

Lana je još jednom dokazala kako je tipična cura iz susjedstva.

Jedna od naših najzgodniji pjevačica je svakako Lana Jurčević jednako je aktivna na YouTube kanalu kao i društvenim mrežama, pa je tako ovoga puta objavila video s putovanja iz Španjolske na koje su uputila s prijateljicom Petrom.

Njih dvije obišle su Ibizu, Mallorcu i Barcelonu. Curke su iznajmile bijeli Mercedes s kojim su istraživale uvale, plaže, muzeje i restorane. a Lanu je posebno fascinirala špilja i njezini vizualni efekti.

ODMOR IZ SNOVA: Lana Jurčević seksi fotkama pokazala koliko se zabavlja na Ibizi

Lana je sa svojim obožavateljima podijelila i jednu manje zgodnu priču. Naime, kako su si obje dale napraviti sitne pletenice, tako im je tjeme izgorjelo jer ih njihov kabriolet nije zaštitio od paklenog sunca. Da stvar bude gora, pjevačica nije znala kako skinuti pletenice s glave pa je uzela škare i odrezala ih, a time i dio svoje bujne kose, dok ju Petra sprdala da je sada kao Britney Spears u “luđačkoj fazi”.

Lana je po plaži trčakarala kao Pamela u “Baywatchu”, a sve je dokumentirala i napravila mali sažetak svog putovanja u Španjolsku, kojeg možete pogledati u nastavku.

LANA JURČEVIĆ OBJAVILA VIDEO S JAHTE: Evo što je poručila portalima koji pišu o njoj (VIDEO)


Komentari