LANA ĆE VAM NAĆI POSAO: Postala zaštitno lice projekta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (VIDEO)

Facebook

Zanimljiva suradnja Zavoda i pjevačice Lane Jurčević.

Hrvatski zavod za zapošljavanje odlučio se na “marketinški trik”. Naime, u najnovijem spotu pod nazivom “Za sve je kriv Zavod” kao zaštitno lice projekta odličili su se baš za pjevačicu Lanu Jurčević.

Svrha ovog reklamnog spota je potaknuti mlade da se aktivno posvete traženju posla i odazovu na neke od brojnih mjera traženja posla, a sve u sklopu aktivnog zapošljavanja mladih. Kako je Hrvatska turistička zemlja tako se i ovaj projekt bazira na turističkim zanimanjima. Stoga, glavna uloga u spotu pripala je konobaru koji radeći na sezoni susreće mladu pjevačicu, dok mu ostatak muške populacije zavidi.

Lana je oduševljena ovim projektom i ponosna je što je dio njega, a pozvala je i svoje fanove da se odazovu, jer zna kako je njezinu publiku čine mladi. Pjevačicaje objavila video, a u opisu je napisala: “Jako, jako, jako sam ponosna što sam dio ovog projekta i što njime mogu možda pomoći i vama! Pogledajte video i javite vidite li se u tome… Ponekad za dobre stvari mora i netko drugi osim vas, biti “kriv”

Kako su iz Zavoda došli na ideju da ugoste baš Lanu u spotu i da koliko joj je plaćeno, nije poznato, ali se nadamo da nije previše jer je s tim novce mogao biti zaposlen još netko. Trenuto je na Zavodu prijavljena 218 908 bezaposlena osoba.


Komentari