LANA JURČEVIĆ NEOČEKIVANO ZAVRŠILA U BOLNICI: Nije ni slutila da ima ovako ozbiljne probleme (FOTO)

Screenshot/Instagram

Požalila se kako ju jako bole noge, ali vjerojatno nije ni slutila da će nešto kasnije morati posjetiti liječnika koji će joj na kraju otkriti kako ima ozbiljnijih problema.

Čini se kako je intenzivno vježbanje za nastupe u HRT-ovom zabavnom showu Ja to mogu ipak uzelo svoj danak jer je natjecateljica Lana Jurčević završila u bolnici s ozljedom prepona. Ona je, naime, vježbala točku na trapezu, što smo imali prilike vidjeti jučer kada je objavila sliku kako se njiše i isprobava točku, ali Lana se očito malo preforsirala i naštetila svom tijelu.

No, ubrzo se, novom fotografijom na Instagramu, požalila kako ju jako bole noge, ali vjerojatno nije ni slutila da će nešto kasnije morati posjetiti liječnika koji će joj na kraju otkriti kako ima ozbiljnijih problema. “Ode mišić prepone. Mirovanje 4 do 6 tjedana!? Idem se ubiti. No way, no waaaaay. Ne boli me samo noga, već i srce jer taj trapez za subotnju emisiju želim više od ičega izvesti”, napisala je uz fotografiju liječnika kako joj radi ultrazvuk.  

Ozljede prepona mogu biti veoma bolne te zahtijevaju mirovanje i duži oporavak pa je teško za očekivati kako će Lana uskoro natrag na trapez. To može značiti samo jedno, vjerojatno ćemo ostati uskraćeni za Lanine vratolomije u sljedećem nastavku emisije Ja to mogu, a tako smo se veselili.


Komentari