KRAJ KAOSA U OBITELJI KOJIĆ? Sevkin Igor objavio fotku intimne obiteljske proslave (FOTO)

Prva obiteljska fotografija nakon spektakularnog vjenčanja.

Otkako je postala gospođa Kojić, Severina ne prestaje puniti medijske stupce. Njezin brak s Igorom Kojićem javnosti je itekako zanimljiv, a dok zlobnici tvrde kako je pitanje dana kada će ljubav puknuti, čini se kako u braku između pjevačice i bivšeg nogometaša trenutno cvjetaju ruže.Tako je Severina nedavno objavila fotografiju sa suprugom i preslatkim sinom Aleksandrom te se na taj način pohvalila sa svojom prekrasnom i skladnom obitelji.

>>> ŠTO ĆE NA OVO REĆI MILAN POPOVIĆ?! Ova Severinina božićna fotka raspametila obožavatelje (FOTO)

No, nije tajna kako su nakon ovog vjenčanja godine na površinu isplivale obiteljske trzavice na relaciji Vučković-Kojić pa je tako Severinina sestra Zdenka priznala kako je Severinino vjenčanje doživjela kao pravi cirkus te priznala kako njezinoj obitelji smeta činjenica što je pjevačica u braku sa Srbinom.

Prema pisanju srpskih medija, čuvši za ovakve izjave Severinine sestre, Igorov otac Dragan Kojić Keba, zahladio je odnose sa snahom pa se nagađalo kako je brak Severine i Igora već na samom početku na klimavim nogama te da su zbog obiteljskih neprilika otkazali i medeni mjesec.

Međutim, sudeći po posljednjim fotografijama, čini se kako je ljubav Severine i Igora u cvatu, ali kako su se i odnosi unutar obitelji normalizirali. Igor je tako na svome Instagram profilu objavio fotografiju gdje se vidno zaljubljen nalazi u Severininom zagrljaju u društvu svojih roditelja što daje naslutiti kako se Severina konačno miri sa svojim svekrom.

Srećan Božić svim prijateljima i vernicima koji danas slave!

Fotografiju objavljuje Igor Kojic (@igorkojic)

Komentari