KOJA IMA VEĆE?! One na sebi imaju nešto umjetno, a pokušale su nam to sakriti (FOTO)

Marko Prpic/PIXSELL

One itekako drže do sebe.

Tko je ikad rekao da u politici nema zgodnih žena, lagao je. Iako ih je u Hrvatskom saboru manjak, postojeće saborske zastupnice na svakoj novoj sjednici hrvatskog parlamenta dokazuju kako su itekako modno osvještene te kako im trendovi nisu strani pojam. U svojim modnim kombinacijama nerijetko privlače pažnju javnosti, a među apsolutnim lidericama kada je u pitanju izražavanje osobnog stila su SDP-ova Milanka Opačić i Ingrid Antičević Marinović. Ove dvije dame osim stranačke boje, dijele ljubav prema modi pa je tako nedavno Opačić iznenadila promjenom imidža. 

No, u novom sazivu Sabora SDP-ovke su dobile pravu konkurenciju. Riječ je o HDZ-ovoj Margareti Mađerić koja u saborske klupe također dolazi sređena ‘od glave do pete’. Iako potpuno različite, ove tri saborske zastupnice ipak imaju nešto zajedničko: osim lijepe odjeće i obuće, pokleknule su pred trendom ugradnje ekstenzija trepavica pa se tako HDZ-ova Mađerić na današnjoj sjednici Sabora pojavila s ‘novim’ pogledom.

Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Pred ovim trendom nije odoljela ni bivša ministrica Milanka Opačić.

Ivica Galovic/PIXSELL
Ivica Galovic/PIXSELL

Međutim, zanimljivo je kako je upravo trend prva ”pokrenula” predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja već mjesecima, svoje oči dodatno naglašava ekstenzijama.


12314560_946400892093537_4207112735534235465_o
Facebook

11695725_886313728102254_6924464164383167409_n

Žene ih jednostavno obožavaju

Sigurno je kako su guste i duge trepavice na samome vrhu su liste ženskih želja. Kako bi postigle taj prekrasan i seksi izgled žene se koriste mnogim alatima i trikova, među kojima su šminka, uvijači za trepavice, maskare, umjetne trepavice te napokon i – ekstenzije.

Ekstenzije trepavica nisu nova stvar na tržištu ljepote i puno je žena koje su pribjegle ovom praktičnom (i najbitnije) dugoročnom rješenju uljepšavanja svog pogleda. Ekstenzije su naime prilagodljive individualnom stilu svake žene, mogu biti dulje, kraće, gušće ili rijeđe, piše she.hr.

Postupak ugradnje je bezbolan, a ekstenzije imaju vijek kao i vaše prirodne trepavice – od 30 do 60 dana.

bklashes.com
bklashes.com

>>> INGRID KAKVU NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte ove fotke iz Sabora, možda se i vama zgadi život!

Komentari

loading...