KILOMETRI UDALJENOSTI NISU PREPREKA: Ivan Perišić na orginalan način čestitao kćerkici rođendan (FOTO)

Ivan Perišić/Instagram

Ivan Perišić oduševio je malenu Manuelu i dokazao još jednom da je pravi “tata od formata”.

Profesionalni sportaši cijeli život odriču se raznih užitaka kako bi bili najbolji. Prvo ne izlaze, po cijele dane treniraju kako bi se dokazali, a kada postignu cijenu ne smiju zanemariti treninge kako ne bi ispali iz forme.

Najčešće pati sportaševa obitelj jer ne mogu biti skupa na pripremama. Najbolje to zna i naš nogometaš Ivan Perišić. On zbog priprema za novu sezonu nije mogao biti prisutan na proslavi rođendana svoje male princeze, ali zahvaljujući mogućnostima tehnologije mogao je osjetiti dio atmosfere.

Na Instagramu se pohvalio fotkom na kojoj je pokazao način na koji je razveselio malu slavljenicu, a u opisu fotografije napisao je: “Sritan rođendan mojoj lipotici”.

Hrvatski reprezentativac na društvenoj mreži pokazao je kako ni kilometri ne mogu biti prepreka očinskoj ljubavi. Svoju kćer Manuelu nazvao je i preko videopoziva čestitao rođendan te pratio proslavu njenog drugog rođendana. Sa suprugom Josipom u braku je od 2012. godine, a osim kćerke imaju i sina Leonarda, s kojim jednako tako komunicira putem pametnih mobitela.

.. ???????? #Leonardo .. A photo posted by @ivanperisic444 on

Za Ivana svakako ne vrijedi ona “daleko od očiju, daleko od srca”.

>>> TATA OD FORMATA: Ivan Perišić ovom fotkom oduševio sve na društvenim mrežama (FOTO)


Komentari