KEDŽO JE KONAČNO DOBIO BITKU S COVIDOM! Pjevač glasno apelira: ‘Nosite masku i držite distancu!’

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Pjevač Damir Kedžo početkom listopada se zarazio koronavirusom, te je povodom toga svojim prijateljima i vjernim fanovima na svom Instagram profilu priopćio kako će dva tjedna boraviti u samoizolaciji.

“Dragi moji, moram podijeliti s vama da sam pozitivan na Covid- 19. Nalazim se doma, u izolaciji sam i osjećam se dobro. Sljedećih 10 dana komunicirati ćemo online i čekati da sve ovo prodje. Čuvajte se , nosite maske, mjerite temperaturu i ako bilo što posumnjate javite se svom liječniku” stoji u objavi.

10 dana je prošlo, a Kedžo se ovoga puta javio iz studija, što je itekako razveselilo pratitelje koju s nestrpljenjem iščekuju novu pjesmu. Također ih je opet pozvao na odgovorno ponašanje.

 “Dragi moji. Nakon 2 i pol tjedna doma, lijep je osjećaj biti van i disati svježi zrak. Lijepo je biti na ulici , u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s Covidom, još vas više molim da nosite masku i držite distancu. Drago mi ja što sam napokon u studiju, snimam pjesmu koja me ježi od glave do pete. A to je dobar znak”, napisao je u opisu fotografije.

 


Komentari