KAKVO TIJELO NEVENA RANDELI IMA! Fotkom u badiću slobodno može konkurirati ostatku estrade (FOTO)

Instagram

Zgodna voditeljica osim istančanog modnog ukusa pokazala je i zategnuto sportsko tijelo.

HTV-ovoj voditeljici Neveni Rendeli ne silazi osmijeh s lica, a jasno nam je i zašto, jer je odnedavno u braku sa snimateljom Makom Vejzovićem.

Novopečeni bračni par za svoj medeni mjesec odabrao je jug Dalamacije, a zbog poslovnih obaveza nakratko su to morali prekinuti, ali Nevena se ponovno vratila na predivni Jadran.

>>> POČELO VRUĆE LJETO NA INSTAGRAMU: Zgodne Hrvatice se pohvalile fotkama s plaže (FOTO)

Nevena je jednom fotografijom ostavila svoje pratitelje na Instagramu bez teksta. Naime, poznata je stvar kako Nevena glasi za ženu od stila i mode, a sada vidimo da ima i zavidnu liniju. Njoj očito brak itekako godi.

Back to black #purehappiness #summerincroatia2016 #adriaticsea #summervibes

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)

 Za brčkanje u moru odabrala je bikini kini koji je apsolutni hit ove sezone te je svojim isklesanim tijelom mnoge učinila ljubomornima. Vježbanjem, ponajvše trčanjem čiji je veliki fan, dovela je svoje tijelo do savršenstva. S mokrom kosom, netom izašla iz mora, izgledala je neodoljivo seksi. Još je jednom pokazala da je majstorica modnog kombiniranja te da svakim outfitom plijeni pažnju. Uz raznobojne ukrase na badiću kombinirala je narančaste naočale i šarene narukvice te time stavila točku na i ovog senzacionalnog morskog izdanja.

Komentari