JEDNOSTAVNO OPET NAJLJEPŠA: Deset odjevnih kombinacija Hane Hadžiavdagić koje oduševljavaju (FOTO)

Facebook

Poznata voditeljica pravi je primjer dobro odjevene žene.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić – Tabaković uživa u svom poslu, modi i ljubavi. I o tome svakodnevno obaviještava sve svoje pratitelje što na Instagramu, a što na ostalim društvenim mrežama. Na Instaču ju prati preko 110 tisuća pratitelja, što svakako nije mala brojka.

Hana je postala i brand. Naime, na svakoj svojoj slici stavlja poznate heštegove koje je sama smislila i njezino su zaštitno lice, a to su #OpetNajljepša i #DušmaniŠicŠic. Lijepa voditeljica poznata je po tome da ima stila i da se zna odjenuti, a i druži se sa ženama s puno modnog ukusa, poput Severine, Jelene Karleuše, modne blogerice Zorane Jovanović…

Hanin profil prepun je zavodljivih kreacija u kojima svaka djevojka može pronaći nešto za sebe ili barem inspiraciju, stoga smo sastavili listu deset nama najomiljenijih.

10. Za ležernu šetnju po špici Hana se odlučila na haljinu s prugama i popularnim peplum volanom, a cijelu kombinaciju razbila je rozom torbicom. Inače haljina je dizajn mlade Ivančice.

9. Trgovina Paprika pobrinula se za idući cjelokupni Hanin outfit, a voditeljica je ovom kreacijom donijela dašak Pariza na ulice Zagreba.

8. Hana podržava i domaći dizajn, ali i unikatne kreacije kao što je i ova haljina branda Stolnik.

7. Totalno Carrie Bradshaw moment. Vesela žuta haljinica, uz zanimljivu torbicu pepito uzorka i fantastične štikle, a čar fotografiji dodaje i preslatki psić. Haljina je iz Only Chic Fashion Stora.

  6. Ova kreacija slobodno bi se mogla zvati i “proljeće je, a u meni nemir”. Haljina je to Butiqua Gracia, a Hana doslovno blista i “cvate” poput cvijeća.

5. U ručno rađenoj haljini Arte e Moda, Hana je oduševila sve prisutne na fotografiranju.

4. Voditeljica je zablistala i u kreaciji popularnog branda Giovanni, u čijim dućanima mnoge maturantice biraju svoje maturalne haljine. Hana je dokazala ovom fotografijom da ne nosi haljina ženu, nego žena haljinu.

Koliko je haljina lijepa zavisi od načina na koji ju žena iznese, od samouvjerenosti, profinjenosti i elegancije u koraku. Meni zaista nikada nije bilo važno koliko haljina košta jer sama cijena ništa ne znači na nekome tko ne zna nečemu udahnuti malo osobnosti, duše, ljubavi…Meni možete dati bilo kakav komad odjeće, staru majicu pretvorenu u krpu za brisanje prašine ali ja ću je “isfurati” na svoj način i ta stara krpa bit će #in u očima posmatrača. Ne laskam sebi, nikako – ne ali bezbroj puta sam bila u prilici nositi nešto što mi se ne dopada na prvu ali s dodatkom nekog mog komada, uz malo mašte znala sam to nesviđanje pretvoriti u neke od najboljih fotkica koje imam. Ova @giovannihaljine odabrana je jer je zaista posebna, drugačija i iskoristiva jer je mogu nositi deset puta drugačije, zavisno od toga kako trake u gornjem dijelu haljine zavežem. Dvoumila sam se između ove i crne ali ova je odnijela pobjedu jer znam da sam s njom #OpetNajljepša , pogotovo se torba iz nove @lovely1bags kampanje uklopila u cjelokupan stajling.???? Sjećam se kada sam davne #2006 uradila grudi pa sam nakon operacije bila u fazonu “na izvolite” ali s godinama me ta faza prošla pa danas vrlo rijetko, što ste mogli primijetiti na fotkama, imam ovakav ili sličan dekolte. Ova haljina definitivno je probudila onu uspavanu zavodnicu i najradije bih stavila još 10 fotkica iste ali neću biti dosadna???? #DušmaniŠicŠic Fotografiju objavljuje Hana Hadžiavdagić-Tabaković (@hana_hadziavdagic)

  3. Mala crna haljina, odjevni je predmet koji svaka žena mora imati u ormaru, a dobro to zna i Hana. Zato je odjenula ovu haljinu zanimljivog kroja iz Boutiqua Chic i upotpunila ga jaknicom i ljubičastim štiklama.

Svaki dan koji ugrabimo s barem jednim osmijehom, pružimo ruku prijateljstva ili jednostavno budemo zadovoljni sami sobom je uspješan dan. Koliko puta sam čula kojekakve trakavice od ekipe #MarkaKafa o tome koliko ja mogu, ne mogu, šta sam, tko sam i zaslužujem li sve postignuto. Koliko puta su ti koji su govorili o sebi u superlativu onoliko koliko su druge ponižavali zapravo tonuli sve dublje i dublje u ponor zloće, zavisti i nerealnih pogleda na život. Znam da nije važno kakva je trakavica nego iz kojeg crijeva dolazi ali svejedno nekada trakavicu trebaš istrijebiti antibiotikom zvanim – ljubaznost. U očima se sve vidi, istina je da su ogledalo duše, po očima znamo kolike smo frajerice/frajeri, po očima poznamo tugu, radost, dobrotu ali i onu neiskrenost #KojaJeSadOva i #ŠtaSiOnaUmišlja . Ne umišljam ništa, nisam nitko vrijedan tvojeg zapažanja, jer tvoje zapažanje “ničega” ne može parirati mojemu zapažanju #USvimLjudimaVidimDobro . Samo tako možemo opstajati u svijetu goleme emocionalne stijene koja se strmoglavljuje svaki dan sve jače, sve dublje u podnožja planina kamenih duša. I sada opet neki razumiju izrečeno, neke nerviram jer sam #OpetNajljepša koja šatro pametuje, neke oduševljavam haljinom @boutiquechicsplit dok drugi dižu moralne krune općeći sa svojim rastrganim duhovima…rastrganim između realnosti i zavjesom zavisti kroz koju dobrota oka ne može doprijeti. Nije me briga. Nosim svoje breme snažno, hrabro, visoko dignute glave, pisanog traga koji ostaje poput zlatne prašine starih pustinjaka. Zapisan u vremenu. Zapisan u planini. Zapisan u srcima onih koji su osjetili zašto i zbog čega sam tu. Ne želim biti prolaznik, niti vlastitog, niti vaših života. Želim biti postojan oslonac tuđih strahova, suza, uspjeha i sretnih svršetaka. Želim da me se po tome pamti, da zlatna prašina moga pera ne bude otpuhana niti povjetarcem niti tajfunom s vaših usana. Želim da traje, da se pamti, da se voli zbog iskrene i tople riječi. Želim da zajedno skačemo držeči se za ruke dok nam osmijeh odzvanja, a cipelice plesalice petama udaraju o plesni podij života. Tu smo gdje jesmo, možemo samo biti bolji, biti važniji sami sebi snažniji! #DušmaniŠicŠic   Fotografiju objavljuje Hana Hadžiavdagić-Tabaković (@hana_hadziavdagic)

2. Hana je za jednu svečaniju prigodu (svadbu) odijenula predivnu haljinu nude boje zanimljivog kroja, a koja je kreacija I WISH Couture. 

Zaredala se ljetna vjenčanja, svako posebno na svoj način, svaki par drugačiji, neko veliko neko malo vjenčanje, negdje potrošeno brdo love negdje samo skromni ručak ali sve se svede na isto, na onu najvažniju stvar koja nas nosi kroz život- #SamoLjubav ❤️ Dugo sam razmišljala što odjenuti na ovaj poseban dan i evo u mladenkino ime odabrala sam @iwish_designbyandrea haljinu jer znam da je to njezina omiljena dizajnerica. Ovo je njezin dan i želim da bude najsretnija žena na svijetu i naravno prepuštam joj titulu #OpetNajljepše … ali samo danas???????????? Šminka: @nela_make_up Frizura: @antoniohair Haljina: @iwish_designbyandrea Torba: @lovely1bags Cipele: @zara ???? #DušmaniŠicŠic   Fotografiju objavljuje Hana Hadžiavdagić-Tabaković (@hana_hadziavdagic)

  1. Naravno na prvom je mjestu popularna kreacija naše dizajnerice Matije Vuice, koju je Hana ponijela njoj u čast na proslavi njezinog rada u Hrvatskom narodnom kazalištu, a bajkovitu haljinu upotpunila je cvjetovima u kosi.

#MetGala na @matijavuica & @cro_a_porter način❤️ Sinoć smo slavili modu, dizajn, ljepotu i kulturu u jednome, sinoć smo pokazali i dokazali kako #Hrvatska može parirati bilo kojem svjetskom modnom eventu ne samo gala odijevnim kombinacijama nego samom organizacijom za što je zaslužan @viktordrago ???????? Ja sam zaista ponosna što sam bila dio ove priče, priče koja je zasigurno pomjerila granice kako na Balkanu tako i šire. @matijavuica dokazala je kako rad, trud i uspjeh svakako dobiju svoj vrhunac i priznanje…Njezine #OpetNajljepše haljine, #HrvatskoNarodnoKazalište , a samo je nebo iznad ❤️ Čestitam od srca ???????? Šminka: @nela_make_up Frizura: @antoniohair & @pollakcvijece #DušmaniŠicŠic   Fotografiju objavljuje Hana Hadžiavdagić-Tabaković (@hana_hadziavdagic)

 


Komentari