JEDNA HALJINA PONUKALA BRAČNE PONUDE: Nives Celzijus ‘raspametila’ je muškarce na Instagramu (FOTO)

Instagram

Skoro svaka njezina objava na društvenim mrežama, sutradan je glavna vijest u medijima.

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus svjesna je svojih oblina i atraktivnog izgleda i ne skriva to, dapače, zna to sve lijepo utegnuti i naglasiti, a upravo tako je bilo i ovog puta.

>>> NIVES CELZIJUS BACILA OKO NA BIVŠEG DINAMOVCA: ‘Ej, ljudi, svako jutro ja do Marka Pjace’ (VIDEO)

Nives se pohvalila na Instagramu vrlo odvažnom haljinom Ivice Skoke, koja više otkriva nego što pokriva njene grudi te priznala kako joj u takvim odjevnim kombinacijama “uvijek padne i koja bračna ponuda”.

U haljinama Ivice Skoke uvijek mi padne i pokoja bračna ponuda ???????? #kukulele #marryme #bilabihtilijepamlada #princess

Fotografiju objavljuje Nives Celsius (@nivescelsius)


Ta rečenica bila je dovoljan povod njezinim obožavateljima, naravno muškog dijela publike, da ju obaspu brojnim komentarima. Samo neki od njih su: “Umjesto bračnih ponuda treba ti pasti haljina, prelijepa si, divna, i s haljinom, ali bi volio bih te vidjeti i bez nje”, a drugi je jasno ustvrdio: “Haljina divna, kao i ti, a od bračnih ponuda što dalje!”

>>> NIVES CELZIJUS O IZDANJU ZA RODITELJSKI SASTANKA: ‘Znači, ja obožavam hrvatsko novinarstvo’ (FOTO)

Naravno, bilo je i onih koji su se trudili biti duhoviti pa je jedan od pratitelja napisao: “Jedan obožavatelj joj je poručio: “Mačko, ja bi te čačk’o“.

Komentari

loading...