JE LI OVO KRAJ TEK STVORENA BRAKA? Severina ovim predmetom dokazala kako još uvijek voli Popovića (FOTO)

Facebook/Severina

Čini se kako Severina možda i dalje voli svog bivšeg odabranika Milana Popovića.

Malo tko je primjetio jednu sitnicu koja bi mogla iz temelja potresti tek izgrađeni brak Severine i Igora Kojića. Naime, čini se kako Severina možda i dalje voli svog bivšeg odabranika Milana Popovića. Pitate se kako je to moguće nakon svih svađa, sudskih sporova i grubih riječi Sevka i dalje ima osjećaja prema ocu svog malenog sinčića Aleksandra? Teško je reći, ali jedna stvar dokazuje kako stara vatra još i dalje gori negdje u Severini, a vjerojatno i u Milanu koju ju prečesto ima na pameti, iako je gotovo uvijek u negativnom kontekstu. No, znate onu staru, tko se tuče taj se voli.

Vratimo se na taj sitni dokaz stare ljubavi. Naime, Severina je još davno na poklon od Milana Popovića dobila zlatnu Cartierovu narukvicu vrijednu šest tisuća eura, pišu srpski mediji. Narukvica dolazi iz kolekcije Ljubav koja je inspirirana povezanošću između partnera, a narukvica je zaključana specijalnim ključem. Interesantno je što Sevka narukvicu gotovo nikada ne skida, a nosi ju i na svim nastupima.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Ono što je šokiralo gotovo sve, jest činjenica da je istu narukvicu nosila i na svom vjenčanju, a to je poteglo jednu vrlo zanimljivu teoriju. Teoriju kako je Severinina veza s Kojićem zapravo stvorena u inat Milanu Popoviću, a to pak može značiti samo jedno, da ga ona još uvijek voli. Neki će pak kazati kako bi ovo mogla biti malo nategnuta teorija, ali mora se priznati, kada se situacija malo bolje sagleda kako bi tu moglo biti istine.

Instagram
Instagram

>>> SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

>>> KRAJ KAOSA U OBITELJI KOJIĆ? Sevkin Igor objavio fotku intimne obiteljske proslave (FOTO)

>>> ŠTO ĆE NA OVO REĆI MILAN POPOVIĆ?! Ova Severinina božićna fotka raspametila obožavatelje (FOTO)


Komentari