JAVNOST U ŠOKU: Glazbena ‘diva’ ultra-bezobrazno izvrijeđala mladića!

screenshot

Da je Martina Tomčić jedna od strožih kritičara mladih talenata, već je svima jasno, no ovakav bezobrazluk rijetko viđamo na malim ekranima, stoga je možda vrijeme za neki novi žiri

Nedjeljno poslijepodne volimo provoditi uz neki laganiji program, zabavniji, kao što su razni show programi koji su u potrazi za novim talentima, novim zvijezdama naše i svjetske (uvijek se nadamo) estrade.

Međutim, umjesto da se bavimo talentima, da se možda ponekad i nasmijemo s onima koji su, usprkos možda pomanjkanju iznimnog raspona glasa, došli zabaviti sebe, a i nas koji gledamo pred malim ekranima, kod nas Hrvata i tu mora ostati gorčina.

Naime, često su si u ovakvim programima članovi žirija davali za pravo ismijati ponekog natjecatelja ili od njega napraviti potpuno ruglo s produkcijom, no komentari koje je sinoć uputila Martina Tomčić nekim natjecateljima u showu Supertalent nisu bile ni za gledanje, a ni za slušanje. Da je tome tako svjedoče i zbunjeni pogledi ostatka članova žirija koji nisu mogli vjerovati da se to sve događa pred njima.

Gledatelje je, među ostalima, razljutio i Martinin komentar nakon nastupa mladog bubnjara Roka Dubravice.

“Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad nakon ove tri minute i malo blaži poriv za povraćanjem”, rekla je mrtvo hladno nakon nastupa mladog bubnjara Roka Dubravice, dok je Maja Šuput reagirala prilično burno, niti drugim članovima žirija nije bilo svejedno.

Pogledajte nastup i prosudite sami!

Nažalost, bubnjar nije bio jedini kojeg je “uzela na zub” te su još neki natjecatelji, blago rečeno napustili pozornicu “s upitnikom nad glavama”.

Zašto si je Martina Tomčić dopustila ovakvu javnu blamažu, nije poznato, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi se nadaju kako će doći do promjene određenih članova žirija, što su jasno pokazali komentarima na službenim Facebook stranicama Supertalenta.


Komentari