IVAN RAKITIĆ DANAS SLAVI: Objavom na Instagramu skupio preko 65 tisuća lajkova (FOTO)

Ivan Rakitić/Instagram

Vrlo emotivnom objavom, koju je u samo dva sata lajkalo preko 65 tisuća fanova, Ivan je obilježio ovu obljetnicu.

Nogometaš Ivan Rakitić zaista bi mogao reći da mu se život okrenuo za 180 stupnjeva otkad se preselio u Španjolsku. Kroz pet godina, koliko živi i radi na Pirinejskom poluotoku, upoznao je ljubav svog života, oženio se te postao ocem dvije malene princeze. Stoga je u njihovom domu uvijek veselo, a posljednjih dana pripremaju jedno posebno slavlje, piše Story.hr.

Kad je krenuo igrati za Sevillu, Ivan nije ni zamišljao da će u andaluzijskoj prijestolnici pronaći životnu partnericu. U njegov je život ušla javnosti nepoznata ljepotica, konobarica Raquel Mauri. Ivan je toliko bio zadivljen lijepom Španjolkom da je svaki dan dolazio u kafić u kojem je radila, sve dok nije pristala izaći s njime. Ubrzo se rodila ljubav, a zaljubljeni se par više nije odvajao jedno od drugoga.

Ivan Rakitić/Instagram
Ivan Rakitić/Instagram

Prvo su se civilno oženili, a zatim su 2013. postali roditelji malene Althee. Lipanj prošle godine bio je rezerviran za raskošno crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Upravo danas par slavi prvu godišnjicu crkvenog braka u kojem je rođena još jedna kćer, mjesec i pol dana stara Adara.

Vrlo emotivnom objavom, koju je u samo dva sata lajkalo preko 65 tisuća fanova, Ivan je obilježio ovu obljetnicu.

“Moja draga suprugo: ne znaš koliko se emocija rađa u mom srcu kad znam da smo napunili godinu dana braka pred Bogom. Želim da znaš da sve ovo vrijeme provedeno uz tebe, bili su najbolji trenuci moga života. Osjećam da imamo savršen brak u kojem u ovih 12 mjeseci nikad nije bilo ružnih riječi. Za mene je čast što si mi ti supruga i što dijeliš dane i noći sa mnom. Zahvaljujući tebi, uspio sam osjetiti što znači biti otac, otac dvije princeze! Osjećam ponos i sreću što imam ovako savršenu obitelj. Hvala ti moja ljubavi! Čestitke povodom naše godišnjice, obožavam te”, napisao je Ivan koji već dvije sezone igra za Barcelonu.

Ivan Rakitić/Facebook
Ivan Rakitić/Facebook

Par je već nekoliko tjedana razdvojen, budući da Ivan nastupa za hrvatsku reprezentaciju na europskom prvenstvu u Francuskoj, a Raquel uživa u društvu kćerkica u Španjolskoj. Stoga se, osim ove radosne godišnjice, obitelj Rakitić priprema za još jedan bitan događaj. Naime, tata Ivan sutra će istrčati na teren upravo protiv španjolskih reprezentativaca. Bit će to mali ispit za mladu obitelj budući da će mama Raquel istodobno moći navijati za dvije zemlje. Kakav god bio ishod utakmice Hrvatska:Španjolska bio, jedno je sigurno-Rakitićeve tri princeze imat će razloga za slavlje.

Ivan Rakitić/Instagram
Ivan Rakitić/Instagram

Komentari