ISPLIVALI NOVI DETALJI SLUČAJA LOVREN: Otac i sin Torbić i ranije su ‘hodali s one strane zakona’

Facebook

Dariju Torbiću određen je 30-dnevni istražni zatvor, dok je njegov otac Damir pušten da se brani sa slobode. Na svjedočenje su pozvane i sestre Dražić.

Bračni par Lovren te sestre Dražić predloženi su za svjedoke tijekom istrage koja je pokrenuta protiv Darija Torbića i njegova oca Damira. Njih dvojicu sumnjiči se za protupravno oduzimanje slobode sestrama Dražić, a sve se odigralo 29. ožujka oko 13.30 pred jednim lokalom u Zagrebu.

Torbići su se vozilom dovezli do kafića kako bi spriječili Anitu Dražić da se sastane s osobom kojoj je htjela ispričati da Darijo Torbić preko Anite Lovren želi doći do novca Dejana Lovrena.

Prvo su, kako se sumnjiče, vikali na nju, zatim su razbili čašu s vodom, da bi potom sestre Dražić ugurali u vozilo i odvezli ih na Sljeme, gdje su ih nekoliko sati uz prijetnje držali protiv njihove volje.

Iako je događaj odmah bio prijavljen policiji,  policija je te navode istraživala, Darijo Torbić pritvoren je tek u srijedu. Kako piše večernji.hr njegov otac pušten je da se brani sa slobode. Naime, u prijašnjim iskazima policiji Darijo Torbić tvrdio je da navodi Anite Dražić nisu točni, a i ona baš nije surađivala s policijom.

>>>KOMPLICIRAN EPILOG SLUČAJA LOVREN: Uhićenja u Zagrebu, optužbe za otmicu i borba za milijune

Do preokreta je došlo prošli vikend kada je The Sun objavio priču o otmici, nakon čega su sudionici iste završili na policijskom ispitivanju.

Složena situacija

U međuvremenu, kako se klupko oko afere Lovren svakodnevno raspliće , isplivavaju i novi detalji iz života sudionika involviranih u nju. Tako su sada u prvi plan iskočili poslovi i život Damira Torbića, koji se s obitelji prije 15 godina odselio iz Karlovca u Zagreb. Damir Torbić imao je pizzeriju u Karlovcu. Vezuje ga se za još neke popularne ugostiteljske objekte.

Otac i sin Torbić imaju mrlje u dosjeima

Karlovačka policija jednom je Damira Torbiću sumnjičila za silovanje, no ta prijava nikada nije završila optužnicom. Svog sina Darija upisao je na nogomet u Karlovcu, a preko tog sporta se Darijo Torbić upoznao i s Dejanom Lovrenom. Prodali su pizzeriju u Karlovcu i otvorili pizzeriju na zagrebačkom Kaptolu, sve s ciljem unaprijeđenja sinove nogometne karijere.

U Zagrebu je Torbić jedno vrijeme igrao za NK Zagreb u Kranjčevićevoj. No u nogometu se nije snašao, a negdje putem skrenuo je s one strane zakona, pa je tako osuđen zbog krađe, a kazneno je prijavljivan i zbog neovlaštenog snimanja, no ta prijava do sada, koliko je poznato, nije rezultirala optužnicom.

Prema do sada poznatim informacijama, Darijo Torbić najvjerojatnije je osoba koja je intimne fotografije Anite Lovren i sebe ustupila medijima.

Njihov je odnos, kako se doznalo, pokušao naplatiti, jer je od The Suna, navodno, tražio 30.000 funti za ustupanje fotografija, što je spomenuti tabloid odbio platiti.

 


Komentari