IGOR SVE LJUBOMORNIJI: Bijesna Seve nakon ovoga, mogla bi zatražiti razvod

Foto: Facebook

Severina i Igor Kojić u braku su nepunih pola godine, ali nevolje u raju lagano počinju.

Razlog bračnih nesuglasica između Sevke i Igora je , kako saznaje Alo.rs, to što on želi upetljati svoje prste u menadžerski dio njezine karijere. Zna se da Seve već godinama pored sebe ima čovjeka od poverenja, prijatelja i menadžera Tomislava Petrovića, njen suprug na sve se moguće načine pokušava dokopati te pozicije, što je pjevačicu razbjesnilo.

Instagram
Instagram

“Sami početak  njihove svađe bio je problem sa platnom karticom, koja je na Severinino ime, a koju zajedno koriste. Incident se dogodio u Hrvatskoj kada je pjevačica htjela kupiti vrijedan poklon za prijateljicu i shvatila da na kartici nema onoliko novca koliko joj je trebalo. Počela je histerizirati čim su izašli, a onda je rasprava poprimila drugi tijek”, kazao je izvor alo.rs-a koji se zatekao na licu mjesta.

Severina je tada verbalno napala Igora zbog toga što se želi umiješati u njezinu karijeru. Vikala je da su joj ljudi iz benda rekli da jse počeo miješati u menadžerski posao i da želi zauzeti mjesto njezinog dugogodišnjeg suradnika Tomice. Poručila mu je da se malo više zanio u svojoj namjeri i da mu ona to neće dozvoliti”, istaknuo je njihov izvor blizak paru.

savek

“Igor je bio nogometni menadžer i već dugo ništa ne radi, tako da bi mu zanimacija u vidu Severinine karijere dobro došla, ali on ne shvaća da su to dvije različite stvari. S druge strane, Petrović taj posao godinama radi savjesno i zna sve Severinine tajne, način funkcioniranja i prohtjeve, kao i da bi se ona radije razvela nego njega otpustila iz tima. Ovo je prvi put od kada se zabavljaju Seve i Igor da je pobjesnilaa, jer smatra da je dovoljno što Igor ide svuda s njom, ali mu neće dozvoliti da odlučuje o nastupima i financijama”, kazao je izvor, koji je također čuo za razmirice supružnika jer se o tome naveliko šuška među njezinim suradnicima.

Novinari su probali saznati jesu li ova nagađanja istinita,  Tomislav Petrović im je jedini ponudio kratak odgovor.

“Nije istina da se  Igor želi baviti Severininom karijerom i da je zbog toga došlo do svađe”, kazao je Petrović. Podsjetimo, netom prije crkvenog vjenčanja u Balama, Severina je od igora zatražila potpisivanje predbračnog ugovora koji joj je trebao garantirati kako joj se suprug neće miješati u karijeru.

>>>SEVERINA ZAGORČALA ŽIVOT POPOVIĆU: Milan je zbog ovoga poludio, a Sevka bi mogla ispaštati (FOTO)

>>>VIDEO KOJI JE PODIJELIO OBOŽAVATELJE: Je li Severina ovaj put stvarno pretjerala?! (VIDEO)


Komentari