HRVATICA U FINALU BRITANSKOG X FACTORA: Pogledajte fantastični nastup naše operne dive (VIDEO)

Facebook

Želja joj je približiti operu mlađoj publici.

Hrvati mogu biti ponosni, jer upravo je Antonia Mirak inače operna pjevačica iz Trogira ušla u top 20 najboljih natjecatelja britanskog talent showa “X Factor“. Antonia je presretna i oduševljena je činjenicom kako je Simonu Cowellu, inače najstrožem članu žirija uspjela približiti operu, za 24 sata je izjavila: “Simon  bio zadovoljan mojom kombinacijom Whitney Houston i Mozarta, ali kad sam otpjevala opernu verziju pjesme ‘Respect’ Arethe Franklin, bio je oduševljen.”

Antonia je nastavila dalje: “Naravno da me bilo strah nastupati pred milijunskom publikom, pogotovo zato što sam noć prije učila tekst pjesme.”

Inače je Antonia uspješna sopranistica i nastupa po cijelom svijetu, a o avanturi jedino ima za reći: “Sprijateljila sam se s mnogima jer taj strah i adrenalin svi zajedno prolazimo. Šoubiznis je mukotrpan posao, a u ‘X Factoru’ rade vrhunski profesionalci”.

Usavršavala se i kod slavne sopranistice Monstserrat Caballé, a glumit će u mjuziklu koji koproducira Al Pacino. Planira i snimiti vlastiti crossover album kako bi približila operu mlađim generacijama.


Komentari