(FOTO) Viktorija Rađa izgleda bolje nego ikad

Dario Njavro

Viktorija i Dino Rađa, Danijela Martinović, Petar Grašo, Lejla i Tarik Filipović, Stephan Lupino, Kristina i Hamed Bangoura prisustvovali svečanom otvorenju novog boutique health centra

ZONA boutique health centar na sustavan i promišljen način brine o potrebama pojedinca te je konceptom prilagođen vremenima brzog življenja. ZONA nudi cjelovito rješenje koje može bitno doprinijeti kvaliteti života, prvenstveno zdravlja, pomoći u održavanju dobre fizičke kondicije, kreiranja plana i programa pravilne prehrane, prakticiranja različitih tehnika promišljanja i opuštanja, a sve to u funkcionalno i elegantno opremljenom prostoru. Jučerašnje svečano otvorenje privuklo je brojna lica iz javnog života, poput Danijele Martinović, Petra Graše, Viktorije i Dine Rađa, Lejle i Tarika Filipović, Stephana Lupina, Kristine i Hameda Bangoure, Tomaža Kavčića, Željke Gojić i mnogih drugih.

Viktorija Rađa izdvojila se svojom zavidnom figurom, a za ovu prigodu je odabrala ležernu modnu kombinaciju, trendi svjetlucave dolčevite i suknje asimetričnog kroja s volanom. Stajling je upotpunila kožnim remenom sa zlatnom kopčom i gležnjačama s debelim potplatom.

 

Viktorija Radja

Komentari