(FOTO) Ella Dvornik živi u novoj kući u Zagrebu, ali ovaj ludi detalj sigurno niste uočili!

Ella ima zanimljiv pogled…

Ella Dvornik nedavno se vratila s puta u Veneciju gdje je sa svojim zaručnikom proslavila četiri godine veze, ali i ustanovila da im je ovo zadnje zajedničko putovanje kao dvojcu. Naime, par uskoro očekuje prinovu o čemu Ella redovito piše na svojim društvenim mrežama, a svoje su dijete, barem kako sada izgleda, odlučili odgajati u Hrvatskoj.

Iako je Ella donedavno živjela u iznamljenom stanu, sada se sa Charlesom odlučila preseliti u kuću i to u podsljemenskoj zoni koja je poznata kao odredište brojnih hrvatskih poznatih i slavnih osoba – pruža mir, a opet je jako blizu gradu. I Charles i Ella novom su se kućom više puta pohvalili na Instagramu, prvenstveno pokazujući pogled. No, osim pogleda i oblaka u raznim bojama, nije nam mogao promaknuti detalj da njihov balkon gleda ravno na zdanje koje se u zadnjih mjesec dana često spominje u medijima.

New day rolling in towards home… Happy Tuesday! Phone camera does it no justice.

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Naravno, zdanje je lako prepoznati, riječ je o Kulmerovim dvorima, rezidenciji trenutno omražene obitelji Todorić. Srećom, ovaj dvojac je dovoljno udaljen od dvorca pa im novinari neće smetati dok se trakavica oko Agrokora polako raspetljava…


Komentari