(FOTO) Boris Novković objavio prvu obiteljsku fotografiju sa svojom kćerkicom

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Poznati pjevač i šarmer te jedan od najvećih zavodnika domaće scene, Boris Novković, jučer je na Facebooku svim prijateljima zaželio sve najbolje u 2020. godini uz obiteljsku fotografiju na kojoj se prvi put uz njega i suprugu Iris može vidjeti i njihova kćerkica Si, koja ima devet mjeseci.

“Želimo da vas ljubav obasjava cijele ove godine, jer iz ljubavi sve započinje i sve se u nju vraća. Kada bezuvjetno voliš onda energija zdravlja, sreće i uspjeha zauvijek sjaji na tvom putu. Sretna 2020”, napisao je Boris uz fotografiju s kćerkicom i 25 godina mlađom suprugom.

Podsjetimo, njegova supruga Iris Volf svojedobno je bila proglašena najseksi Hrvaticom. Si je Borisovo treće dijete. Iz prijašnjeg braka s novinarkom Lucijom Matić ima dvojicu sinova, 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bona.

Inače, Novkoviću je ovo četvrti brak. U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s Bojanom Gregorić Vejzović, od 1992. do 1997. Nakon glumice, oženio je novinarku Luciju Matić s kojom ima dva sina, a u braku su bili od 2003. do 2011. Nedugo nakon rođenja drugog sina uplovio je u bračnu luku s Ines Katić, no to je potrajalo svega osam mjeseci te su se razveli u travnju 2017.


Zelimo da vas ljubav obasjava cijele ove godine, jer iz ljubavi sve zapocinje i sve se u nju vraca. Kada bezuvjetno volis onda energija zdravlja, srece i uspjeha zauvijek sjaji na tvom putu. Sretna 2020 ❤🌲🍀🎁

Gepostet von BORIS NOVKOVIC am Mittwoch, 1. Januar 2020

Komentari

loading...
-->