ERVIN, BARBARA, TINA I DARKO: Čime se bavi poznata četvorka iz regionalnog Big Borthera (FOTO)

Photo editor

Gledali smo ih 24 sata dnevno, a sada da nema društvenih mreža ne bi znali ništa o njima.

Prošlogodišnji regionalni “Veliki brat” još se uvijek pameti. Zasigurno po četvero “jarića”, mislimo stanara koji su obilježili sezonu, a to su sestre Tina i Barbara Šegetin, menadžer solarijuma Ervin Mujaković i pobjednik Darko Petkovski. Čime se sada bave, saznali smo istražujući njihove društvene mreže jer ovog puta više nemamo kamere u njihovim domovima.

Čini se da se Ervin odmah nakon završetka showa posvetio svom omiljenom hobiju, a to je vježbanje koje je u kući zapostavio pa je nakupio par kila koje je prije ljeta svakako trebalo skinuti. Na svom Instagramu pohvalio se fotografijom u kupaćim gaćicama te posebno istaknuo svoje mišićavo tijelo. Mujaković je veliki obožavatelj teretane i solarija, u kojem je i radio, a njegov trud se svakako isplatio. Cure su to prepoznale te ga nagradile hrpom lajkovima.

Instagram
Instagram

Za plažu je spremna i njegova bivša sustanarka Tina Šegetin koja je pozirala u crnom bikiniju. Ona je istaknula svoju guzu, a kako je nakon što je izašla iz Big Brother kuće gdje je dobila nekoliko kilograma odlučila je poraditi na svom izgledu, sada dobiva brojne komplimente na temelju svog isklesanog tijela.

Nedavno je povećala svoje grudi, a to je učinila jer je, kaže imala male. Tvrdi da nije napravila ništa vulgarno i da nema ‘balone’. Operaciju u Beogradu od 3000 eura platila je sama.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram

Poslije završetka reality showa, Tina i njezina sestra Barbara odradile su nekoliko projekata i snimale reklamne kampanje, a sada su nakon poprilično burne godine odlučile malo napuniti baterije.

Već neko vrijeme šuška se da je pobjednik Darko našao novu djevojku i da više nije s Tinom, a Petkovski je fotografijom sa zgodnom brinetom to i dokazao. “Moja kraljica” napisao je Darko uz fotografiju koju je objavio na Instagramu na kojoj pozira s Nenom Trajkovskom, koja je iz Kumanova kao i on, a čini se da su vrlo bliski. Osim u ljubavi, Darka je krenulo i u poslu. Naime, on je pod umjetničkim imenom Spejko predstavio svoj prvi singl “Palimo” za koji je spot snimio u Splitu i Makarskoj, a statisti su i bivši sustanari Ervin i Mirjana.

Instagram
Instagram


Komentari