ELLA DVORNIK ZALJUBLJENA PREKO UŠIJU, evo kakve poruke joj je ostavio dragi (FOTO)

Facebook

“Nedostaješ mi. Želim da se vratiš što prije. Prekrasna si. Za tebe imam posebno mjesto u svom srcu”, nizao je Charles poruke.

Na Facebook profilu Elle Dvornik jučer je osvanuo pomalo bizaran screenshot poruka koje joj je uputio njezin 13 godina stariji odabranik Charles. Ella se zaputila do dućana, a Charles ju je obasuo nizom patetičnih poruka, koje kada ih se pomnije pročita, pomalo ostavljaju dojam kako Charles možda pati od kakvog posesivnog poremećaja.

“Nedostaješ mi. Želim da se vratiš što prije. Prekrasna si. Za tebe imam posebno mjesto u svom srcu. Zapravo, moje srce je tvoje jer si najbolja. Zauvijek ću misliti da si najbolja. Zauvijek ću biti tvoj. Uvijek i zauvijek“, nanizao je diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak desetak srcedrapajućih poruka.

SCREENSHOT
SCREENSHOT

Ovisno iz kojeg kuta gledate ovo može biti simpatično ili uvrnuto. Gledajući iz kuta da Charlesu Dvornikova uistinu nedostaje čim mu izađe iz vidnog polja ovo djeluje zastrašujuće, ali gledajući to s druge strane one simpatične, možda je Charlesu trebalo nešto iz dućana, koje pivo možda ili čips, a baš mu se i nije dalo prošetati. Dobro, treba uzeti u obzir kako postoje hipersenzitivni muškarci koji znaju svoje djevojke obasipati ovako romantičnim porukama, ali Britanac robusnog izgleda i dobro održavane brade, ne ostavlja na prvi pogled baš dojam prekaljenog romantika i emotivca.


No, kažu izgled možda vara, ali ne varaju društvene mreže. Malo smo pregledali Instagram profil Charlesa i imali što vidjeti. Gotovo pa cjelokupni sadržaj njegova profila posvećen je Elli. Odvrtili smo na vrh stranice kako bi se uvjerili da nismo slučajno ušli na Ellin profil, ali ne, pisalo je Charles Pearce. Ella kod zubara, Ella na koncertu, Ella na fotoshootingu, Ella jede hamburger, Ella se kupa i da ne nabrajamo, shvatili ste poantu. Na kraju se pitamo što bi tek bilo kada bi Ella otišla, recimo, u drugi grad recimo ili još gore državu.

Komentari

loading...
-->